دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه مرغ مارپیچی


 مواد لازم برای مرغ مارپیچی

سینه مرغ بدون استخوان :یک عدد

سیر و میخک خرد شده :به مقدار لازم

پوره گوجه فرنگی :2 قاشق غذاخوری

ژامبون گوشت دودی :4 برش نازک

برگ ریحان :به مقدار لازم

نمک و فلفل :به مقدار لازم


طرز تهیه مرغ مارپیچی

طرز تهیه مرغ مارپیچی

مرغ ها را روی یک قطعه کیسه پلاستیکی باز کرده و با بیفتک کوب ضربه های محکم و یکنواخت بر روی مرغ ها بزنید تا پهن شود.

سیر، میخک و پوره گوجه را با هم مخلوط کرده و مخلوط بدست آمده را بر روی جوجه ها به طور یکنواخت بمالید.

بر روی هریک از جوجه ها، ژامبون گوشت دودی را قرار داده و ریحان، نمک و فلفل را روی آن پخش کنید.

هر یک از جوجه ها را محکم رول کرده و سپس با چاقوی تیز آنها را به قطعات ضخیم ببرید.

این قطعات را به سیخ کشیده، با برس به روغن آغشته کرده و روی کباب پز یا گریل داغ هر طرف را به مدت 5 دقیقه طبخ کنید.

نکته

جوجه ها را می توانید بجای گریل در تابه سرخ کنید و با نان سیر، پنیر پارمسان و سالاد سبز سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد مرغ مارپیچی

مرغ مارپیچی جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
مرغ مارپیچی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه مرغ مارپیچی