چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

کشک و بادمجان رژیمی | طرز تهیه کشک و بادمجان رژیمی


مواد لازم برای کشک و بادمجان رژیمی
 
بادمجان 4 عدد متوسط
پیاز 1 عدد
سیر 6 عدد
 
 

کشک و بادمجان رژیمی | طرز تهیه کشک و بادمجان رژیمی
 
 
 
طرز تهیه کشک و بادمجان رژیمی
 
دو عدد از بادمجان ها را به هر طریق که مایلید کبابی کنید ( منقل / فر )
و بعد از اینک خنک شد پوست آن را جدا کنید و به قطعات کوچک خرد کنید ، داخل ماهیتابه کمی پیاز را تفت دهید به آن سیر ریز خرد شده و یا له شده را اضافه کنید و کمی زرد چوبه و نمک بریزید ، بادمجانهای کبابی را هم اضافه کنید ، حالا دو عدد بادمجانی که باقی مانده را هم پوست بگیرید و به برشهای کوچک تقسیم کنید و به بقیه مواد اضافه کنید درب ظرف را گذاشته و با حرارت خیلی ملایم اجازه دهید بادمجانها کاملاً پخته و نرم شوند ... به طوری که آبی نداشته باشند ..." چون درب ظرف بسته است غذا خودش آب میاندازد" ...زمانی که مطمئن شدید بادمجانها کاملاً پخته ، داخل ظرف سرو کشیده و روی آن را با نعناع داغ ، سیر داغ ، پیاز داغ ، گردو و زعفران و کشک تزئین کنید ... 
 
نکات
 
اگر فقط دو عدد از بادمجان ها را کبابی کردم فقط به خاطر عطر و بوییست که به غذا میدهد . چون زمانی که کبابی میشوند گوشت شان هم کمی کمتر میشود ... وترجیح میدهم بادمجان های دیگر کامل و گوشتی استفاده شوند .
من در تفت دادن اون یک عدد پیاز هم فقط از یک قاشق غذا خوری روغن استفاده کردم .
در صورت تمایل میتوانید 1/2پیمانه کشک را در آخر پخت اضافه کنید خوب هم بزنید بعد از چند دقیقه از روی حرارت برداشته و روی آن را تزئین نمائید .
نکات تکمیلی در مورد کشک و بادمجان رژیمی

کشک و بادمجان رژیمی جزو غذاهای رژیمی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کشک و بادمجان رژیمی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

کشک و بادمجان رژیمی ، طرز تهیه کشک و بادمجان رژیمی