شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه جوجه با پاستینا به سبک ایتالیایی


مواد لازم جوجه با پاستینا به سبک ایتالیایی

پاستای پاستینا  1 پیمانه

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

سینه مرغ مربعی خرد شده ½ پیمانه (مربع های 2.5 سانتی)

پیاز ریز خرد شده  ½ پیاز کوچک

سیر رنده شده به میزان دلخواه

گوجه فرنگی خرد شده   نیم کیلو
 
پنیر موزارلای رنده شده  1 پیمانه

نمک   ¼ قاشق چایخوری

برگ تازه جعفری، خرد شده  ¼ پیمانه

خرده نان  ¼ پیمانه

پنیر پارمزان رنده شده  ¼ پیمانه

فلفل سیاه خرد شده تازه  ¼ قاشق چایخوری

 


طرز تهیه جوجه با پاستینا به سبک ایتالیایی

طرز تهیه جوجه با پاستینا به سبک ایتالیایی

    فر را از قبل روی دمای 200 درجه سانتیگراد گرم می کنیم.
    قابلمه متوسطی از آب را روی شعله به دمای جوش می رسانیم. سپس در آن نمک می ‍ ریزیم. پاستا را اضافه کرده و می پزیم تا نرم شود و هر از گاهی هم می زنیم، سپس پاستا را داخل یک ظرف بزرگ آبکش می کنیم.
    در این هنگام روغن زیتون را داخل تابه سرخ کن می ریزیم و روی شعله متوسط قرار می دهیم. مرغ را اضافه می کنیم و 3 دقیقه آن را می پزیم. پیاز و سیر را اضافه کرده و حدود 5 دقیقه هم می زنیم تا مخلوط شوند. در این زمان پیاز ها نرم شده و جوجه نیز پخته می شود. محتویات تابه را داخل ظرف حاوی پاستا می ریزیم. گوجه فرنگی های خرد شده، پنیر موزارلا، جعفری، نمک و فلفل را نیز اضافه می کنیم. سپس هم می زنیم تا مخلوط شوند.
    مخلوط را داخل قالب مناسب فر (ترجیحاً 20×20 سانتی متری) که از قبل با کره چرب شده است، می ریزیم. در یک کاسه کوچک خرده نان و پنیر پارمزان را با هم مخلوط می کنیم و روی مخلوط پاستا می پاشیم. می توانیم روی آن تکه های کوچک کره به صورت نقطه نقطه ای بریزیم و داخل فر بگذاریم. حدود 30 دقیقه آن را در فر می پزیم، به اندازه ای که روی آن قهوه ای طلایی شود.
 

 

نکات تکمیلی در مورد جوجه با پاستینا به سبک ایتالیایی

جوجه با پاستینا به سبک ایتالیایی جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
جوجه با پاستینا به سبک ایتالیایی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه جوجه با پاستینا به سبک ایتالیایی


همچنین مشاهده کنید