جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

ظرز تهیه کیک یزدی یا فنجانی


مواد لازم:
تخم مرغ             2 عدد
وانیل                 1 قاشق چایخوری
جوش شیرین       1 قاشق چای خوری
هل                    مقداری
شکر                  150 گرم
آرد                    300 گرم
روغن مایع           150 گرم
ماست               100 گرم
 

ظرز تهیه کیک یزدی یا فنجانی
 
طرز تهیه
همه مواد را به جز آرد با هم به خوبی به وسیله ی هم زن برقی مخلوط می کنیم تا پف کرده و سفت شود بعد از آن آرد را الک می کنیم و آرام آرام به مواد اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا گلوله نشود. خمیر را درون قیف می ریزیم و کاغذ شیرینی چرب شده را داخل کاسه های مخصوص کیک  می گذاریم و از مایع درون ان می ریزیم. بعد از اتمام کار کیک ها را درون فر با درجه حرارت 280 سانتی گراد می چینیم تا کیک ها پف کرده و روی آنها قهوه ای شود.
ظرز تهیه کیک یزدی یا فنجانی