چهارشنبه, ۲۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 12 February, 2025
مجله ویستا

سمبل پراون | طرز تهیه سمبل پراون


مواد لازم برای سمبل پراون
 
 باقلا:200 گرم
 میگو:500 گرم
 تمبرهندی:نصف بسته
 آب:2 لیوان
 پیاز متوسط:یک عدد
 کاری:یک قاشق چای خوری
 زردچوبه:نصف قاشق چای خوری
 فلفل قرمز:نصف قاشق چای خوری
 

سمبل پراون | طرز تهیه سمبل پراون
 
 
طرز تهیه سمبل پراون
 
این خوراک بسیار ساده و سریع آماده می شود و با کته یا همان کیک برنج بسیار خوش طعم است. ابتدا پیاز را خلالی خرد می کنیم، به همراه ادویه ها و کمی روغن زیتون آنقدر تفت می دهیم تا سبک شود. میگوها را به پیاز اضافه می کنیم و درحد نیم پز شدن تفت می دهیم. دقت کنید در این مرحله پیازها طلایی نشوند. تمبرهندی را با 2 لیوان آب آنقدر می جوشانیم تا هسته هایش کاملا جدا شده و سس حاصل را از صافی رد می کنیم. باقلا و سس آماده شده را به مواد میگو اضافه می کنیم و آنقدر می جوشانیم تا آب خوراک کاملا کشیده شده و غلیظ شود. 
 
به میزان دلخواه نمک به غذا  اضافه کرده و آن را سرو می کنیم. 
نکات تکمیلی در مورد سمبل پراون

سمبل پراون جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
سمبل پراون را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

سمبل پراون ، طرز تهیه سمبل پراون