چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه کارپاچیو


مواد لازم :
روغن زیتون:2 قاشق سوپ خوری
فیله گوشت گاو :300 گرم
نخود فرنگی:  100 گرم
لیموی برش داده شده:1 عدد

مواد لازم برای تهیه سس:
زرده تخم مرغ:1 عدد
خردل:3 قاشق سوپ خوری
آبلیمو:1/4فنجان
روغن زیتون:75 میلی گرم
خامه غلیظ:2 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:
ابتدا یک قاشق سوپ خوری روغن را در یک ماهیتابه نچسب بریزید و گوشت را در ماهیتابه قرار داده و بگذارید 45 دقیقه در حرارت پایین، در روغن تفت ببیند. سپس آن را از ماهیتابه خارج کرده و به ظرف دیگری منتقل کنید و به آن نمک و فلفل بزنید. پس از آنکه سرد شد، آن را در یک پوشش آلومینیومی بپیچید و بگذارید 20 دقیقه در فریزر بماند.
برای تهیه سس زرده تخم مرغ، خردل و آب لیمو را در یک کاسه بریزید سپس روغن زیتون را به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا ترکیب حاصل ضخیم شود. حالا نمک و فلفل را به آن بیفزائید.
پس از 20 دقیقه، گوشت ها را از فویل خارج کرده و آنها را با یک چاقوی تیز به صورت برش های باریک درآورید و در یک ظرف بزرگ قرار دهید. حالا سس آماده شده را روی آنها ریخته و فلفل، نمک و خردل را رویشان بپاشید.

نکات تکمیلی در مورد کارپاچیو

کارپاچیو جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 25 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 5 دقیقه میباشد .
کارپاچیو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کارپاچیو