سه شنبه, ۷ اسفند, ۱۴۰۳ / 25 February, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه ترامیسو ایتالیایی
موادلازم:
شکر 100 گرم
ماسکاراپونه (چیز کرم) 250 گرم
خامه 400 گرم
قهوه اسپرسو یک فنجان سرد
لیدی فینگر 12 عدد
پودر کاکائو کمی
سیروپ وانیلا 2 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
ابتدا خامه رو باشکر هم بزنید تا خوب سفت بشه البته خامه فرم گرفته میخواهیم . فکر کنم باید پودر خامه را هم بهش اضافه کنید.
بعد ماسکاراپونه رو بهش اصافه کنید با همزن دستی بزنید تا قدری که یکدست بشه.
یادتان باشه زیاد نزنید چون شل میشه بعد لیدی فینگر ها رو توی کافه فرو ببر بعد بزار ته ظرف کنار هم .
روش رو با کمی از خامه و ماسکاراپونه اماده بریزید.
و دوباره این عمل رو تکرار کنید. بعد بزارید توی یخچال که 3 ساعت بمونه.
موقع سرو با یک الک یا چای صاف کن روش رو کامل پودر کاکائو را بپاشید.
نکات تکمیلی در مورد ترامیسو ایتالیاییترامیسو ایتالیایی جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 3 ساعت و 0 دقیقه
ترامیسو ایتالیایی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست