یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه ترامیسو ایتالیایی


موادلازم:

شکر                            100 گرم

ماسکاراپونه (چیز کرم)      250 گرم

خامه                           400 گرم

قهوه اسپرسو                یک فنجان سرد

لیدی فینگر                    12 عدد

پودر کاکائو                    کمی

سیروپ وانیلا                 2 قاشق چای خوری 

 
طرز تهیه:
ابتدا خامه رو باشکر هم بزنید تا خوب سفت بشه البته خامه فرم گرفته میخواهیم . فکر کنم باید پودر خامه را هم بهش اضافه کنید.
بعد ماسکاراپونه رو بهش اصافه کنید با همزن دستی بزنید تا قدری که یکدست بشه.
یادتان باشه زیاد نزنید چون شل میشه بعد لیدی فینگر ها رو توی کافه فرو ببر بعد بزار ته ظرف کنار هم .
روش رو با کمی از خامه و ماسکاراپونه اماده بریزید.
و دوباره این عمل رو تکرار کنید. بعد بزارید توی یخچال که 3 ساعت بمونه.
موقع سرو با یک الک یا چای صاف کن روش رو کامل پودر کاکائو را بپاشید.
نکات تکمیلی در مورد ترامیسو ایتالیایی

ترامیسو ایتالیایی جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 3 ساعت و 0 دقیقه
ترامیسو ایتالیایی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه ترامیسو ایتالیایی