چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه لازانیای بادمجان


 مواد لازم برای لازانیای بادمجان
بادمجان 1 عدد
نمک 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ زده شده با آب 2عدد
خرده نان ساده 1½پیمانه
پنیر پارمژان رنده شده 1 پیمانه
فلفل سیاه تازه آسیاب شده به مقدار دلخواه
ارگانو (آویشن) خشک شده 2 قاشق غذاخوری
برگ جعفری خشک شده  2 قاشق غذاخوری
پودر سیر 2 قاشق غذاخوری
کره یا روغن زیتون برای سرخ کردن 2 قاشق غذاخوری


مواد لازم برای سس سرکه
سرکه قرمز ½ پیمانه
روغن زیتون 1پیمانه
فلفل سبز شیرین خردشده ¼پیمانه
شکر 2 قاشق غذاخوری
ارگانو(آویشن) خشک شده 1 قاشق چایخوری
سیرله شده 1 تا 2 حبه
برگ نعناع ½ پیمانه
برگ جعفری 2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه تازه آسیاب شده به مقدار دلخواه
پنیر موتزارلا تازه 450 گرم
لازانیا 500 گرم
برگ ریحان ½ پیمانه
نمک به میزان لازم
سیرریز خرد شده در صورت تمایل
پنیر پارمژان رنده شده در صورت تمایل


طرز تهیه لازانیای بادمجان

 

طرز تهیه بادمجان

    بادمجان را پوست کنده و دو نیم کنید. آن را در آبکش قرار داده و به آن نمک بزنید.
    روی آن را با دستمال آشپزخانه پوشانده و یک کتری پر و سنگین را روی آن قرار دهید. یک ساعت بگذارید بماند تا رطوبت آن گرفته شود. این گام بسیار مهم است زیرا باعث خارج شدن تلخی بادمجان می شود.
    بادمجان ها را نخست در تخم مرغ زده شده فرو کرده سپس در خرده نان حاوی نمک، فلفل، اورگانو، جعفری و پودر سیر بغتانید. (در صورت استفاده از خرده نان ادویه زده آماده نمک و فلفل را حذف کنید.)
    روغن زیتون را در تابه ای گود داغ کنید. کمی کره به آن اضافه کرده (برای طعم دار شدن آن) و بادمجان ها را سرخ کنید تا اندازه ای که طلایی شوند. آن ها را روی دستمال آشپزخانه قرار داده تا روغن اضافی را جذب کند و کنار بگذارید.

طرز تهیه سس سرکه

    برای تهیه سس سرکه، سرکه قرمز، روغن زیتون، فلفل سبزشیرین، شکر، اورگانو وسیر را مخلوط کنید. بسته به ذائقه تان به آن نمک و فلفل بزنید.
    جعفری و نعناع را خرد کنید.
    2 قاشق غذا خوری از سس سرکه را ته کاسه ای بزرگ بریزید. تکه های بادمجان را به همراه نعناع و جعفری خرد شده یک لایه در کاسه ریخته و سپس روی آن ها سس سرکه بریزید روی آن را پوشانده و حداقل یک ساعت بگذارید در یخچال بماند. (نکته:همچنین می توانید سیر خرد شده و پنیر پارمژان را نیز به این لایه ها اضافه کنید)

طرز تهیه لازانیای بادمجان

    لازانیا را بجوشانید برای اینکه به هم نچسبند، کمی روغن و برای طعم دار شدن آن ها کمی نمک به آب اضافه کنید.
    در یک ظرف مناسب سرو غذا و فر، یک لایه از بادمجان ها را که در سس خوابانده بودید و یک لایه لازانیا بچینید و سپس روی آن ها مقداری پنیر پارمژان و بعد ریحان بپاشید و در آخرسس سرکه را نم نم روی آن بریزید. به همین نحو لایه های بعدی را ادامه دهید تا مواد تمام شود اما حواستان باشد که لازانیا آخرین لایه نباشد.
    ظرف را به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید (حرارت 175 درجه سلسیوس )
    روی آن را با گوجه فرنگی گیلاسی تزئیین کرده و سرو کنید.
    برای داشتن بهترین لازانیای تابستانی اجازه بدهید به دمای محیط برسد.

 


طرز تهیه لازانیای بادمجان

نکات تکمیلی در مورد لازانیای بادمجان

لازانیای بادمجان جزو لازانیا و سوفله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
لازانیای بادمجان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه لازانیای بادمجان