شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
مجله ویستا

با این برش تمام خاصیت هندوانه را ازبین می برید!


روش صحیح برای برش هندوانه جهت حفظ ویتامین های موجود آن
 
 
هندوانه یک میوه پرطرفدار و در عین حال سرشلار از خاصیت فصل تابستان است که برش این میوه فوت و فن خود را دارد که با رعایت نکردن آن تمام ویتامین های آن را از بین خواهید برد پس این بخش را به دقت دنبال کنید تا بهترین و مناسب ترین نوع برش هندوانه را ببینید.
 

با این برش تمام خاصیت هندوانه را ازبین می برید!
 
مراحل برش صحیح هندوانه برای حفظ ویتامین های موجود در آن 
 
به جای دادن برش های عرضی به هندوانه و همانطور که معمولا ما انجام می دهیم یعنی 2 قاچ کردن و بعد هم تکه تکه کردن عرضی این روش را که در تصویر می بینید دنبال کنید.
 

با این برش تمام خاصیت هندوانه را ازبین می برید!
 
بهترین نوع برش هندوانه
 
جالب است بدانید که زمانی که شما برش هندوانه را قاچ می کنید و قسمتی را میل و قسمتی باقی می میاند اگر روی سطح قسمت باقی مانده را نپوشانید به دلیل تبخیر آب درون هندوانه و به دنبال آن از بین رفتن ویتامین های هندوانه، قسمت باقی مانده ویتامین خواصی نخواهد داشت اما با این نوع برشی که دیدید هندوانه بدون از دست دادن ویتامین ها و تغییر در رنگ و آبدار بودنش باقی می ماند.
با این برش تمام خاصیت هندوانه را ازبین می برید!