شنبه, ۱۱ اسفند, ۱۴۰۳ / 1 March, 2025
طرز تهیه سس مارینارا
روغن زیتون ½ پیمانه
پیاز ریز خرد شده 2 عدد کوچک
سیر ریز خرد شده 2 حبه
کرفس ریز خرد شده 2 عدد
هویج پوست کنده و ریز خرد شده 2 عدد
نمک ½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
گوجه فرنگی له شده 100 گرم
برگ بو 2 برگ
روغن زیتون را داخل یک تابه مناسب می ریزیم و آن را روی حرارت متوسط می گذاریم تا گرم شود. سپس سیر و پیازخرد شده را داخل آن می ریزیم و به مدت حدود 10 دقیقه تفت می دهیم تا پیازها شفاف شوند.
کرفس، هویج، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و آنها را نیز 10 دقیقه روی حرارت مخلوط می کنیم تا سبزیجات نرم شوند.
گوجه فرنگی و برگ بو را داخل تابه می ریزیم. سس را به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم با در باز می گذاریم تا غلیظ شود.
پس از آماده شدن، سس را از روی حرارت بر می داریم، برگ بو ها را از آن خارج کرده و کمی از آن می چشیم. بنا به ذائقه، نمک و فلفل بیشتری به آن اضافه می کنیم. سس آماده می باشد. این سس را می توان داخل یخچال برای جند روز نگهداری نمود.
سس مارینارا جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست