جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه سس مارینارا


مواد لازم سس مارینارا


روغن زیتون     ½ پیمانه
پیاز ریز خرد شده     2 عدد کوچک
سیر ریز خرد شده     2 حبه
کرفس ریز خرد شده     2 عدد
هویج پوست کنده و ریز خرد شده     2 عدد
نمک     ½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه     ½ قاشق چایخوری
گوجه فرنگی له شده     100 گرم
برگ بو    2 برگ


طرز تهیه سس مارینارا

طرز تهیه سس مارینارا


    روغن زیتون را داخل یک تابه مناسب می ریزیم و آن را روی حرارت متوسط می گذاریم تا گرم شود. سپس سیر و پیازخرد شده را داخل آن می ریزیم و به مدت حدود 10 دقیقه تفت می دهیم تا پیازها شفاف شوند.
     کرفس، هویج، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و آنها را نیز 10 دقیقه روی حرارت مخلوط می کنیم تا سبزیجات نرم شوند.
    گوجه فرنگی و برگ بو را داخل تابه می ریزیم. سس را به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم با در باز می گذاریم تا غلیظ شود.
    پس از آماده شدن، سس را از روی حرارت بر می داریم، برگ بو ها را از آن خارج کرده و کمی از آن می چشیم. بنا به ذائقه، نمک و فلفل بیشتری به آن اضافه می کنیم. سس آماده می باشد. این سس را می توان داخل یخچال برای جند روز نگهداری نمود. 


طرز تهیه سس مارینارا

نکات تکمیلی در مورد سس مارینارا

سس مارینارا جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه سس مارینارا


همچنین مشاهده کنید