شنبه, ۱۶ تیر, ۱۴۰۳ / 6 July, 2024
مجله ویستا

شاهی پنیر | طرز تهیه شاهی پنیر Shahi Paneer


مواد لازم شاهی پنیر Shahi Paneer ( پاکستانی - هندی )


روغن مایع 2 ق غ
پیاز خرد شده یک عدد
سیر رنده شده 4 حبه
تخم گشنیز پودر شده یک ق چ
زردچوبه نصف ق چ
پودر زیره سبز یک ق چ
پودر فلفل قرمز به میزان دلخواه
4 عدد گوجه فرنگی رنده شده
پنیر فتا سفید حدود 200 گرم مکعبی خرد شود
1/4 پیمانه آب
شکر یک ق چ
نمک به اندازه لازم
خامه 1/4 پیمانه
گشنیز سبز تازه مقداری


شاهی پنیر | طرز تهیه شاهی پنیر Shahi Paneer

طرز تهیه شاهی پنیر Shahi Paneer ( پاکستانی - هندی )


پیاز رو در تابه با روغن کمی تفت دهید و بعد سیر را اضافه کنید . ادویه ها را اضافه کنید و اجازه دهید کمی در روغن مخلوط شود و بلافاصله پوره گوجه را اضافه کنید . حدود سه تا پنج دقیقه اجازه دهید تا آب آن بخار شود . پنیر خرد شده را اضافه کنید . آب و شکر و نمک را نیز بیافزایید . ولی چنان هم بزنید که پنیر خرد نشود . بعد از حدود ده دقیقه دیگر وقتی آب غذا بخار شد خامه را اضافه کنید و هم بزنید و از روی حرارت بردارید . هنگام سرو گشنیز خرد شده روی آن ریخته و سر میز ببرید . این غذا نه خیلی آبدار است و نه سفت . ولی به هرحال به سلیقه شما بستگی دارد .


شاهی پنیر | طرز تهیه شاهی پنیر Shahi Paneer

نکات تکمیلی در مورد شاهی پنیر

شاهی پنیر جزو غذاهای رژیمی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
شاهی پنیر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

شاهی پنیر ، طرز تهیه شاهی پنیر Shahi Paneer