دوشنبه, ۲۴ دی, ۱۴۰۳ / 13 January, 2025
پاستای قارچ
مواد لازم:
کره:
۲و نیم قاشق غذاخوری
روغن زیتون:
۲ونیم قاشق غذاخوری
قارچ:
نیم کیلوگرم
پیاز خردشده:
یک عدد کوچک
هویج پوست کنده و خرد شده:
یک عدد
ساقه کرفس خرد شده:
۲عدد
سیر خرد شده:
۲حبه بزرگ
رب گوجه فرنگی:
۲قاشق غذاخوری
نمک و فلفل:
به میزان کافی
آب لیمو:
نصف پیمانه
گوجه فرنگی خرد شده:
۵عدد
آب:
۲پیمانه
خامه:
۲قاشق غذاخوری
پاستا:
نیم کیلوگرم
پنیر پارمیزان رنده شده:
به میزان کافی
طرز تهیه:
کره و روغن زیتون را با هم در ماهیتابه داغ کنید. ابتدا پیاز را کمی تفت دهید. قارچ را اضافه کنید و کمی تفت دهید، سپس کرفس و هویج را به مواد اضافه کنید و تفت دهید. نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و بگذارید صیفی جات بپزد تا کمی نرم شود. در این مرحله رب گوجه فرنگی و سپس آب لیمو را اضافه کنید.
گوجه فرنگی خرد شده و آب را نیز به مواد اضافه کنید و پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و بگذارید مواد به آرامی بپزد تا جا بیفتد و کمی غلیظ شود. در این مرحله خامه را اضافه و پس از یک دقیقه گاز را خاموش کنید. پاستا را که طبق دستور آماده کرده اید با سس تهیه شده مخلوط و با پنیر پارمیزان تزیین کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست