یکشنبه, ۱۷ تیر, ۱۴۰۳ / 7 July, 2024
مجله ویستا

پاستای قارچ


پاستای قارچ

● مواد لازم:
▪ کره: ۲و نیم قاشق غذاخوری
▪ روغن زیتون: ۲ونیم قاشق غذاخوری
▪ قارچ: نیم کیلوگرم
▪ پیاز خردشده: یک عدد کوچک
▪ هویج پوست کنده و خرد شده: یک عدد
▪ ساقه کرفس خرد شده: ۲عدد
▪ …

مواد لازم:

کره:

۲و نیم قاشق غذاخوری

روغن زیتون:

۲ونیم قاشق غذاخوری

قارچ:

نیم کیلوگرم

پیاز خردشده:

یک عدد کوچک

هویج پوست کنده و خرد شده:

یک عدد

ساقه کرفس خرد شده:

۲عدد

سیر خرد شده:

۲حبه بزرگ

رب گوجه فرنگی:

۲قاشق غذاخوری

نمک و فلفل:

به میزان کافی

آب لیمو:

نصف پیمانه

گوجه فرنگی خرد شده:

۵عدد

آب:

۲پیمانه

خامه:

۲قاشق غذاخوری

پاستا:

نیم کیلوگرم

پنیر پارمیزان رنده شده:

به میزان کافی

طرز تهیه:

کره و روغن زیتون را با هم در ماهیتابه داغ کنید. ابتدا پیاز را کمی تفت دهید. قارچ را اضافه کنید و کمی تفت دهید، سپس کرفس و هویج را به مواد اضافه کنید و تفت دهید. نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و بگذارید صیفی جات بپزد تا کمی نرم شود. در این مرحله رب گوجه فرنگی و سپس آب لیمو را اضافه کنید.

گوجه فرنگی خرد شده و آب را نیز به مواد اضافه کنید و پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و بگذارید مواد به آرامی بپزد تا جا بیفتد و کمی غلیظ شود. در این مرحله خامه را اضافه و پس از یک دقیقه گاز را خاموش کنید. پاستا را که طبق دستور آماده کرده اید با سس تهیه شده مخلوط و با پنیر پارمیزان تزیین کنید.