چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

کوکوی ذرت و پیازچه | طرز تهیه کوکوی ذرت و پیازچه


مواد لازم کوکوی ذرت و پیازچه



خامه 150 میلی لیتر
ماست رقیق     100 میلی لیتر
آرد 150 گرم
گشنیز تازه خردشده ¼ پیمانه
آوکادو 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد
ذرت  ¾ پیمانه
پیازچه خرد شده ¾ پیمانه
آب لیمو ترش تازه 1 قاشق غذاخوری
رنده پوست لیمو 1 قاشق مرباخوری
ادویه لیمو فلفلی 1 تا 2 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ½ قاشق چای خوری
روغن زیتون به مقدار لازم برای سرخ کردن
برگ های گشنیز تازه برای سرو


کوکوی ذرت و پیازچه | طرز تهیه کوکوی ذرت و پیازچه
 

طرز تهیه کوکوی ذرت و پیازچه



    آرد را در کاسه‮ای الک کنید. بیکینگ پودر، ادویه لیمو فلفلی، نمک و هر ادویه دیگری که دوست دارید به آن اضافه کنید.
    ماست رقیق را کامل هم بزنید تا صصاف شود سپس به خامه اضافه کنید.
    وسط آرد حفره ای ایجاد کرده و با دست تخم مرغ و مخلوط خامه را در این حفره بریزید.
    سپس تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا ترکیبی صاف و یکدست بدست آید.
    دانه‮های ذرت را به مخلوط اضافه کنید. (اگر از ذرت درسته استفاده می کنید 1 عدد ذرت را آبپز کرده و با این دستور دان کنید)
    دانه‮های ذرت، گشنیز خرد شده و پیازچه خردشده را اضافه نمایید.
    یک تابه نچسب را روی شعله متوسط گرم کرده و با مقداری روغن آن را چرب کنید. (روغن را در تابه اسپری کنید).
    یک قاشق غذاخوری از مخلوط را در تابه بریزید و بین آنها کمی فاصله قرار دهید تا جا برای بزرگ شدن داشته باشند. 
    کوکوها را به مدت 2 تا 3 دقیقه با شعله متوسط سرخ کنید سپس برگردانید و سمت دیگر را به مدت 1 تا 2 دقیقه سرخ کنید.
    آووکادو را خرد کرده با آب لیمو ترش، و رنده شده پوست لیموترش مخلوط کنید.
    کوکوها را در ظرف سرو ریخته و سالاد آووکادو را کنار یا روی آن ریخته و سرو کنید.


کوکوی ذرت و پیازچه | طرز تهیه کوکوی ذرت و پیازچه

نکات تکمیلی در مورد کوکوی ذرت و پیازچه

کوکوی ذرت و پیازچه جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
کوکوی ذرت و پیازچه را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

کوکوی ذرت و پیازچه ، طرز تهیه کوکوی ذرت و پیازچه