جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

پوره سیاه | طرز تهیه پوره سیاه تمشک


مواد لازم برای پوره سیاه تمشک


سیاه تمشک (رزبری) یخ زده     100 گرم
 شکر     45 گرم
آبلیمو     یک قاشق چایخوری 5 میلی لیتر

طرز تهیهپوره سیاه تمشک



1. شکر را بر روی سیاه تمشک پاشیده تا شکر آب شود و سیاه تمشک آب بیاندازد.

2. ظرف سیاه تمشک و شکر را بر روی حرارت متوسط تا کم قرار می دهیم تا تمشک بجوشد و نرم شود. آنرا در همان ظرف کوبیده تا له شود.

3. تمشک له شده را در الک گود ریخته و هسته و پوست تمشک را جدا می کنیم و به دور می اندازیم.


پوره سیاه | طرز تهیه پوره سیاه تمشک



4. تمشکی که از الک رد شده را به قابلمه برگردانده در حرارت کم بقدری بهم می زنیم که قوام پیدا کند. در آخر به آن آبلیمو اضافه می کنیم.


با استفاده از مکروویو

شکر و سیاه تمشک (رز بری) را در ظرف نسوز ریخته حدود 2 دقیقه در مکروویو حرارت می دهیم و قبل از جوشیده شدن بر می داریم.
آبلیمو را به آن افزوده و در مخلوط کن مواد را خورد می کنیم و می گذاریم سرد شود.


پوره سیاه | طرز تهیه پوره سیاه تمشک

نکات تکمیلی در مورد پوره سیاه

پوره سیاه جزو دسر - کرم و موس میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پوره سیاه را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

پوره سیاه ، طرز تهیه پوره سیاه تمشک


همچنین مشاهده کنید