یکشنبه, ۱۹ اسفند, ۱۴۰۳ / 9 March, 2025
پوره سیاه | طرز تهیه پوره سیاه تمشک
سیاه تمشک (رزبری) یخ زده 100 گرم
شکر 45 گرم
آبلیمو یک قاشق چایخوری 5 میلی لیتر
1. شکر را بر روی سیاه تمشک پاشیده تا شکر آب شود و سیاه تمشک آب بیاندازد.
2. ظرف سیاه تمشک و شکر را بر روی حرارت متوسط تا کم قرار می دهیم تا تمشک بجوشد و نرم شود. آنرا در همان ظرف کوبیده تا له شود.
3. تمشک له شده را در الک گود ریخته و هسته و پوست تمشک را جدا می کنیم و به دور می اندازیم.
4. تمشکی که از الک رد شده را به قابلمه برگردانده در حرارت کم بقدری بهم می زنیم که قوام پیدا کند. در آخر به آن آبلیمو اضافه می کنیم.
با استفاده از مکروویو
شکر و سیاه تمشک (رز بری) را در ظرف نسوز ریخته حدود 2 دقیقه در مکروویو حرارت می دهیم و قبل از جوشیده شدن بر می داریم.
آبلیمو را به آن افزوده و در مخلوط کن مواد را خورد می کنیم و می گذاریم سرد شود.
پوره سیاه جزو دسر - کرم و موس میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پوره سیاه را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست