جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
پوره سیاه | طرز تهیه پوره سیاه تمشک
سیاه تمشک (رزبری) یخ زده 100 گرم
شکر 45 گرم
آبلیمو یک قاشق چایخوری 5 میلی لیتر
1. شکر را بر روی سیاه تمشک پاشیده تا شکر آب شود و سیاه تمشک آب بیاندازد.
2. ظرف سیاه تمشک و شکر را بر روی حرارت متوسط تا کم قرار می دهیم تا تمشک بجوشد و نرم شود. آنرا در همان ظرف کوبیده تا له شود.
3. تمشک له شده را در الک گود ریخته و هسته و پوست تمشک را جدا می کنیم و به دور می اندازیم.
4. تمشکی که از الک رد شده را به قابلمه برگردانده در حرارت کم بقدری بهم می زنیم که قوام پیدا کند. در آخر به آن آبلیمو اضافه می کنیم.
با استفاده از مکروویو
شکر و سیاه تمشک (رز بری) را در ظرف نسوز ریخته حدود 2 دقیقه در مکروویو حرارت می دهیم و قبل از جوشیده شدن بر می داریم.
آبلیمو را به آن افزوده و در مخلوط کن مواد را خورد می کنیم و می گذاریم سرد شود.
پوره سیاه جزو دسر - کرم و موس میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پوره سیاه را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
اسرائیل اصفهان ایران ایران و اسرائیل انفجار استان اصفهان حمله ایران به اسرائیل گشت ارشاد حسین امیرعبداللهیان ارتش جمهوری اسلامی ایران دولت وعده صادق
سیل تهران هواشناسی زلزله دبی زمین سیلاب قوه قضاییه قتل شهرداری تهران سازمان هواشناسی سلامت
قیمت خودرو قیمت طلا فرودگاه بانک مرکزی بازار خودرو ایران خودرو خودرو قیمت دلار تورم حقوق بازنشستگان قیمت سکه دلار
فضای مجازی تلویزیون سینمای ایران کتاب تئاتر سریال
اینترنت
رژیم صهیونیستی فلسطین غزه سازمان ملل آمریکا جنگ غزه روسیه امیرعبداللهیان شورای امنیت عملیات وعده صادق اسراییل حماس
فوتبال استقلال پرسپولیس صنعت نفت آبادان شمس آذر قزوین لیگ برتر لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید بازی بارسلونا تراکتور سپاهان
چین هوش مصنوعی گوگل سامسونگ فناوری تلگرام وزیر ارتباطات اپل ناسا عیسی زارع پور
خواب چاقی پزشک پیاده روی گیاهان دارویی