شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه سس ادوبو (Adobo Sauce)


 طرز تهیه سس ادوبو 

سس ادوبو سسی مکزیکی است. مواد اصلی برای تهیه سس ادوبو چیلی، فلفل و سیر است، مواد دیگر براساس ذائقه خودتان انتخاب می‎شود. از سس ادوبو به عنوان یک چاشنی برای ماکارونی و غذاهای کبابی شده یا حتی برای خواباندن گوشت و ماهی در آن استفاده می‎شود.
طعم فلفل جلاپنو (jalapeno) استفاده شده در سس از ملایم تا تند متغیر است؛ یک طعم ترش مانند خاصی نیز دارد. نوع دودی شده آن چیپوتل (chipotle) نامیده می ‎شود. در این غذا می ‎توانید به جای فلفل نیومکزیکو (New Mexico) از فلفل معمولی استفاده کنید. به جای سس چیپوتل (Chipotle) از سس تند سالسا (150 گرم) نیز می ‎توانید استفاده کنید.
 

مواد لازم سس ادویو (Adobo Sauce)

آب  3 پیمانه

فلفل چیپوتل   10 عدد

سیر  2 حبه

سس گوجه فرنگی  ¼پیمانه

پیاز خردشده  ⅓ پیمانه

سرکه   5 قاشق غذاخوری

چیلی   1 قاشق غذاخوری

نمک  ¼قاشق چایخوری

فلفل سیاه  1 قاشق چایخوری


طرز تهیه سس ادوبو (Adobo Sauce)


طرز تهیه سس ادویو (Adobo Sauce)

    فلفل چیپوتل (دودی شده فلفل جلاپنو است) را از ساقه جدا کرده و خرد کنید.
    سیرها و هرکدام از موادی که نیاز به خرد شدن دارند را ریز خرد کنید.
    تمام مواد را درون یک ظرف بریزید و آب بریزید. بگذارید تا با شعله کم به مدت 1 تا 1 ساعت و نیم جوش بیاید و غلیظ شود.
 

نکات تکمیلی در مورد سس ادوبو

سس ادوبو جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه سس ادوبو (Adobo Sauce)


همچنین مشاهده کنید