دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
مجله ویستا

ارزش غذایی کنسروها کمتر از مواد تازه


ارزش غذایی کنسروها کمتر از مواد تازه

کنسروها و غذاهای پخته در مقایسه با مواد تازه ارزش غذایی کمتری دارند.
نگهداری غذاها چه در یخچال و فریزر و چه به صورت خشک شده یا کنسروی به اندازه مواد تازه ارزش غذایی ندارند چرا …

کنسروها و غذاهای پخته در مقایسه با مواد تازه ارزش غذایی کمتری دارند.

نگهداری غذاها چه در یخچال و فریزر و چه به صورت خشک شده یا کنسروی به اندازه مواد تازه ارزش غذایی ندارند چرا که ارزش غذایی کنسروها به علت اضافه شدن مواد نگهدارنده به آن ها، کاهش می یابد. البته در کارخانه ها برای حفظ مواد مغذی غذاها تلاش هایی صورت می گیرد.

ارزش غذایی مواد خوراکی در بیشتر موارد هنگام پخت کاهش پیدا می کند البته این مورد بسته به روش پخت نیز دارد.

مواد نگهدارنده براساس استانداردهایی به غذاها افزوده می شود اما به علت شیمیایی بودن این مواد به مردم توصیه می شود تا حد امکان از غذاها، میوه ها و سبزیجات تازه استفاده کنند البته با دقت میوه ها و سبزیجات را بشویند و ضدعفونی کنند.

غذاها در منزل پخته و تا حد امکان از خوردن آن ها در رستورانها خودداری شود. مواد غذایی تا حد امکان سرخ نشوند و اگر لازم به انجام این کار بود، آنها در روغن کم و به مدت کوتاه تفت داده شوند.

قابلیت مطلوب حمل و نقل و نگهداری طولانی مدت از جمله مزایای کنسروهاست و افراد در زمانی که دسترسی به غذاهای تازه ندارند، می توانند از آن ها استفاده کنند البته باید در خرید کنسروها به این نکته توجه کرد که قوطی آن ها بادکرده، فرورفته، شکاف خورده و سوراخ شده نباشد چون بادکرده بودن قوطی، نشان دهنده وجود سم «بوتولیسم» در آنهاست.