چهارشنبه, ۱۵ اسفند, ۱۴۰۳ / 5 March, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه دسر کرم کاستارد


مواد لازم:

پودر کاستارد            4 قاشق غذاخوری

شیر                       یک کیلو (معادل 5 لیوان)

شکر                      5 قاشق غذاخوری

پودر ژله ی آماده      یک بسته


طرز تهیه دسر کرم کاستارد

طرز تهیه:

پودر کاستارد را در یک لیوان شیر سرد خوب حل می کنیم.

4 لیوان شیر بقیه را روی حرارت می گذاریم تا داغ شود.

سپس پودر حل شده در شیر سرد را داخل شیر داغ می ریزیم و شکر را به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا مثل فرنی غلیظ شود (حدود 15 دقیقه).

 مقدار شکر هم بستگی به ذائقه خودمان دارد، می توانیم بیشتر یا کمترش کنیم.

وقتی مواد سرد شد، آن را در ظرف می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا سرد شود و به اصطلاح ببندد.

سپس ژله را آماده کرده و بعد از سرد شدن کرم، ژله را روی آن می ریزیم و دوباره در یخچال می گذاریم.

برای تهیه ژله، پودر را با دو قاشق غذاخوری شکر در یک لیوان آب جوش خوب حل می کنیم.

سپس یک لیوان آب سرد به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم و در یخچال می گذاریم تا ببندد.

نکات تکمیلی در مورد دسر کرم کاستارد

دسر کرم کاستارد جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 25 دقیقه
دسر کرم کاستارد را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه دسر کرم کاستارد