جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

باقلوای گوشت | طرز تهیه باقلوای گوشت


مواد لازم برای باقلوای گوشت

آرد:سه پیمانه

شیر:یک پیمانه

 شکر:یک قاشق غذاخوری 

نمک:یک قاشق چای خوری 

بکینگ پودر:دو قاشق چای خوری پر

روغن مایع:دو قاشق غذاخوری 

پنیر پیتزا:100 گرم

مواد لازم میان باقلوا

گوشت چرخ کرده:100 گرم

فلفل دلمه ای:نصف فنجان

ذرت:یک فنجان

پیاز:دو قاشق غذاخوری

نمک و فلفل:به میزان لازم

رب گوجه:یک قاشق غذاخوری


باقلوای گوشت | طرز تهیه باقلوای گوشت

طرز تهیه خمیر باقلوای گوشت

تمام مواد خشک را دو بار الک کنید و بعد شیر و روغن را به آنها اضافه کنید و مخلوط کرده، روی آن را بپوشانید و در جای تاریک گذاشته و دو ساعت به آن استراحت دهید . لازم است بدانید که این خمیر برای تهیه انواع پیراشکی، قطاب، نان، و نان پیتزا و سمبوسه استفاده می شود .

طرز تهیه باقلوای گوشت

ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و سپس با کمی روغن تفت دهید. گوشت چرخ کرده را به همراه ذرت، فلفل دلمه ای و رب گوجه فرنگی به پیاز اضافه کنید. در نهایت با افزودن نمک و فلفل این مواد را از روی حرارت بردارید.

در این مرحله خمیر را نصف و به ضخامت کمتر از نیم سانتی متر آن را باز کنید. کف ظرف نچسبی را چرب کرده و یک قسمت از خمیر باز شده را کف آن پهن کنید، به طوری که دیواره های ظرف با خمیر پوشیده شود. مایع گوشتی را روی خمیر بریزید و پنیر پیتزا را روی آن بپاشید. خمیر دوم را روی آن قرار دهید و کناره های آن را به لایه اول متصل کنید. در نهایت مقداری زرده تخم مرغ را روی خمیر بمالید و کمی کنجد روی آن بپاشید. این غذا را به مدت 30 تا 40 دقیقه در حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا روی آن طلایی شود.


باقلوای گوشت | طرز تهیه باقلوای گوشت

نکات تکمیلی در مورد باقلوای گوشت

باقلوای گوشت جزو غذای ملل - ترکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
باقلوای گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

باقلوای گوشت ، طرز تهیه باقلوای گوشت


همچنین مشاهده کنید