سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مارمالاد انجیر | طرز تهیه مارمالاد انجیر
انجیر 1 کیلو
شکر 1کیلو و 200 گرم
پودر ژلاتین 1 قاشق مرباخوری سرپر
ابلیمو 1 قاشق غذاخوری
گلاب نصف فنجان
طرز تهیه مارمالاد انجیر
انجیر را درون غذا ساز یا مخلوط کن ریخته به طوری که فقط کمی له شود ولی آب نیندازد. سپس با شکر مخلوط کرده و روی شعله میگذاریم تا قوام بیاید . در حالت عادی برای هر کیلو انجیر همان مقدار شکر اضافه میکنیم ولی در اینجا چون می خواهیم ژلاتین استفاده کنیم 200 گرم بیشتر می ریزیم. تا انجیر به قوام می رسد. گلاب را با پودر ژلاتین مخلوط کرده و روی بخار کتری به روش بن ماری قرار می دهیم تا حسابی مخلوط شود. در پایان کار آبلیمو را به انجیر اضافه کرده و زیر شعله را خاموش میکنیم . سپس ژلاتین و گلاب را اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم. پس از سرد شدن درون شیشه با درب محکم نگهداری میکنیم.
مارمالاد انجیر جزو مربا و کمپوت میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
مارمالاد انجیر را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران پاکستان مجلس شورای اسلامی رئیسی سید ابراهیم رئیسی حجاب دولت مجلس رئیس جمهور سپاه پاسداران انقلاب اسلامی رهبر انقلاب دولت سیزدهم
سازمان هواشناسی تهران قتل شهرداری تهران بارش باران قوه قضاییه سیل پلیس فضای مجازی سلامت وزارت بهداشت آتش سوزی
قیمت خودرو قیمت دلار ایران خودرو خودرو بازار خودرو سایپا قیمت طلا بانک مرکزی دلار بورس مالیات تورم
ترانه علیدوستی عربستان سینمای ایران تلویزیون حج سینما سریال سعدی تئاتر
دانشجویان دانش بنیان اینترنت دانشگاه آزاد اسلامی کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه آمریکا روسیه جنگ غزه فلسطین ترکیه چین عملیات وعده صادق حماس اوکراین
پرسپولیس فوتبال استقلال باشگاه پرسپولیس فوتسال رئال مادرید بارسلونا بازی سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر دیوید تیلور
ایلان ماسک هوش مصنوعی تبلیغات اپل تلگرام ناسا باتری فناوری سامسونگ همراه اول
افسردگی پیری یبوست دمنوش صبحانه فشار خون