سه شنبه, ۲ مرداد, ۱۴۰۳ / 23 July, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه زبایونه(zabaione)


 مواد لازم زبایونه(zabaione)

شکر 160 گرم
زرده تخم مرغ 8 عدد

 


طرز تهیه زبایونه(zabaione)

 طرز تهیه زبایونه(zabaione)


    زرده تخم مرغ را به همراه شکر در ظرفی فلزی می ریزیم و آن را خوب هم می زنیم. آن قدر هم می زنیم تا رنگ مایع از زرد به سفید تغییر پیدا کند و کرم صاف و یک دستی به ما بدهد (بهتر است با هم زن برقی این کار را انجام دهید).
    هم چنان کرم را هم می زنیم تا مواد به خرد هم بروند.
    یک قابلمه انتخاب می کنیم که از کاسه تخم مرغ بزرگ تر باشد. کاسه را مطابق روش بن ماری روی حرارت قرار می دهیم تا به صورت غیر مستقیم تخم مرغ حرارت را جذب کند. دقت کنید که مهم ترین مسئله در رابطه با آماده کردن این دسر هم زدن آن به صورت مداوم است. کرم حدود 10 دقیقه باید با حرارت غیر مسقیم گرم شود تا زبایونه آماده شود.
    پس از 10 دقیقه زبایونه آماده است. می توانید آن را گرم سرو کنید. اگر خواستید سرد سرو کنید، باید قابلمه را از روی گاز بردارید و آن قدر زبایونه را هم بزنید تا سرد شود سپس داخل کاسه های تک نفره بکشید و سرو کنید.
 


طرز تهیه زبایونه(zabaione)

نکات تکمیلی در مورد زبایونه

زبایونه جزو دسر - کرم و موس میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
زبایونه را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه زبایونه(zabaione)