یکشنبه, ۱۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 2 February, 2025
تولد نوزاد بدون چشم!
تولد نوزادی در چین بدون چشم سوژه رسانه ها شده است. به این اختلال نادر هیچ چشمی یا بی چشمی گفته می شود.
تولد نوزاد بدون چشم در چین
یک زن چینی اهل شهرستان گوانگژو در جنوب چین، کودکی به دنیا آورد که دچار نوعی بیماری بسیار نادر به نام «هیچچشمی» است و در صورت زنده ماندن هرگز قادر به دیدن نخواهد بود.
در شهرستان گوانگژو در جنوب چین، «لیو پیهائو» و خانوادهاش بسیار خوشحال بودند که قرار است به استقبال پسربچهای کوچک بروند اما پس از تولد کودک، چالشی ناراحتکننده والدین و اعضای خانواده را در برگرفت.
لیو پس از مدتها حاملگی، هفته پیش در ۲۰ سپتامبر نوزادی به دنیا آورد که بعد از تولد او متوجه شد هیچ بافت چشمی در صورت کودکش وجود ندارد.
پزشکان به او و خانوادهاش گفتهاند که فرزند آنها دچار یک بیماری نادر به نام «بی چشمی» یا Anophthalmia است که در نتیجه ابتلا به آن، امکانی برای بینایی در چنین نوزادانی نیست.
نوزاد بدون چشم
ناهنجاری این پسربچه که اکنون در رسانهها از او با عنوان «کودک بدون چشم» نام برده میشود، به گفته مادرش در هیچ کدام از آزمایشهای معمول دوران بارداری تشخیص داده نشده بود.
خانواده این کودک، اکنون با دریافت کمکی، کودکشان را به یک بیمارستان بزرگتر در گوانگژو انتقال دادهاند تا معاینات کامل و تخصصیتری بر او صورت گیرد. آنها که اکنون در وضعیتی بسیار غمناک به سر میبرند گفتهاند امیدوارند با کمک گرفتن از موسسات خیریه بتوانند برنامهریزی مناسبی برای آینده فرزند خود ترتیب دهند.
مادر این کودک اضافه کرده است که به رغم عشق به فرزندش، تولد او و اطلاع از وضعیتش وی را ویران کرده است اما مصمم به برداشتن موانع پیش روی خانواده است تا در صورت امکان بتواند مشکل فرزندش را به هر طریق ممکن برطرف کند.
هیچ درمانی اکنون برای بیماری آنوفتالمیا وجود ندارد هرچند که در کاسه چشم برخی از کودکان متولدشده با این ناهنجاری مادرزادی گویها یا چشمهای مصنوعی تعبیه میشود تا استخوان اطراف چشم در روند روبهرشد نوزاد، به شکل طبیعی رشد کند.
تولد نوزاد بدون چشم
آنوفتالمیا به معنای نداشتن چشم است و کودکانی که با این نقص به دنیا میآیند ممکن است از یک یا هر دو چشم بیبهره باشند. این اختلال نادر احتمالا به دلیل جهشهای ژنتیک و کروموزمهای غیر طبیعی ایجاد میشود.
محققان همچنین معتقدند عوامل محیطی چون قرار گرفتن در معرض اشعه X، مواد شیمیایی، مواد مخدر، آفتکشها، سموم، برخی ویروسها و مانند اینها خطر ابتلا به این بیماری را شدت میدهد اما چنین گفتهها و نظریههایی قطعی نیست.
گردآوری:گروه سرگرمی سیمرغ
seemorgh.com/entertainment
منبع: yjc.ir
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست