جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا

برگر | طرز تهیه برگر ذرت و سویا


مواد لازم برای برگرذرت و سویا
 
2 پیمانه سویا
1 عدد پیاز کوچک
1 پیمانه ذرت پخته
2 ق س آرد سوخاری
1 عدد تخم مرغ
نمک و فلفل به میزان لازم
1 ق چ زردچوبه
روغن به میزان لازم
 
 
طرز تهیه برگرذرت و سویا
 سویا را در مقداری آب و نمک به مدت 20 دقیقه خیس کنید. بعد از این مدت آبکش کنید و از روی آن آب سرد رد کنید.
 
سویا را در دست کمی فشار دهید تا آب آن خارج شود. حالا به همراه پیاز چرخ کنید و در کاسه ای بریزید. نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه کرده و خوب ورز دهید.
 
تخم مرغ را در مایه همبرگر بشکنید و به ورز دادن ادامه دهید. آردسوخاری و دانه های ذرت را بیفزایید و خوب مخلوط کنید.
 
از مایه برگر به اندازه یک پرتقال کوچک بردارید و در دست به شکل همبرگر فرم دهید.
 
همه مایه را به همین صورت به شکل برگر درست کنید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید.
 
بعد از نیم ساعت برگرها را در روغن سرخ کنید و بعد همراه با سبزیجات دلخواه و نان همبرگری به شکل ساندویچ درست کنید.
 
 
نکات
 
1. زردچوبه طعم سویا را در غذا بهتر می کند.
 
2. اگر احساس کردید مایه برگر کمی شل است و حالت نمی گیرد یک قاشق سوپ خوری دیگر آردسوخاری اضافه کنید.
 

برگر | طرز تهیه برگر ذرت و سویا
نکات تکمیلی در مورد برگر

برگر جزو غذاهای رژیمی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
برگر را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

برگر ، طرز تهیه برگر ذرت و سویا