دوشنبه, ۱۸ تیر, ۱۴۰۳ / 8 July, 2024
مجله ویستا

دراچنا | طرز تهیه دراچنا (غذای روسی )


مواد لازم برای دراچنا (غذای روسی )
 
روغن زیتون :یک قاشق غذاخوری  
پیازچه خلال شده :یک دسته
سیر خرد شده :یک حبه
گوجه فرنگی پوست گرفته و خرد شده :4عدد
آرد سبوس دار:3 قاشق غذاخوری
شیر:4 قاشق غذاخوری
خامه زده شده :دو سوم لیوان
تخم مرغ :4 عدد
جعفری خرد شده :2 قاشق غذاخوری
کره نرم شده :2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه :به میزان کافی  
 

دراچنا | طرز تهیه دراچنا (غذای روسی )
 
طرز تهیه دراچنا (غذای روسی )
 
فر را روی 180 درجه سانتی گراد یا 350درجه فارنهایت بگذارید. روغن را درماهی تابه ای گرم کنید و پیازچه ها را در آن به مدت سه دقیقه تفت دهید. سیر را اضافه کنید وچند دقیقه حرارت دهید تا زمانی که سیر وپیازچه ها نرم شوند.
در این هنگام سیر و پیازچه ها را در کف یک ظرف سرامیکی یا پیرکس که آن را چرب کرده ایدخوب پخش کنید و گوجه فرنگی ها را هم به صورت لایه ای روی آن بپاشید. آرد و شیر را درکاسه ای دیگر آنقدر بزنید تا یکدست شود و خامه را کم کم به آن اضافه کنید، سپس با تخم مرغ هامخلوط کنید. مایع را به مخلوط کره و جعفری اضافه کنید و با نمک و فلفل خوب هم بزنید.
در مرحله بعد مخلوط تخم مرغ را روی سبزیجات بریزید و مدت 40-45 دقیقه در فربگذارید، یعنی آنقدر که وقتی چاقو را در داخل آن فشار می دهید آب نداشته باشد. بعد از این که خنک شد، آن را ببرید و در ظرف بچینید.
نکات تکمیلی در مورد دراچنا

دراچنا جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
دراچنا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

دراچنا ، طرز تهیه دراچنا (غذای روسی )