یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه کباب لوله ای


مواد لازم برای کباب لوله ای
گوشت چرخ کرده :500 گرم
بلغور ریز کوفته ای :1/4 پیمانه
پیاز متوسط :2 عدد
سیر :2 حبه
گوجه فرنگی پوره شده :یک پیمانه
زیره سبز :یک قاشق چایخوری
نعنا خشک :یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه :یک قاشق چایخوری
نمک :یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز :نصف قاشق چایخوری
گشنیز:5 شاخه
رب گوجه فرنگی :یک قاشق مرباخوری
روغن :به میزان لازم
 

طرز تهیه کباب لوله ای
 
 
طرز تهیه کباب لوله ای
 بلغور را در کـاسه ای ریخته روی آن 1/4 پیمانه آب جوش می ریزیم و اجازه می دهیم تا بلغور آب را به خود بکشد.
 سیرهای ساطوری شده یک عدد پیاز رنده شده نمک فلفل نعنا خشک و گوشت چرخ کرده را به بلغور افزوده و کاملا ورز داده تا مواد گوشتی چسبندگی پیدا کند.
 مخلوط گوشتی را به پنج قسمت تقسیم نموده و هر قسمت از گوشت را به دور سیخ می کشیم سپس به همان حالت گوشت ها را از سیخ ها خارج کرده در سینی فر چرب شده چیده و سینی را به مدت 25-20  دقیقه در فر با حرارت 170 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا کباب ها بپزد.
 طرز تهیه سس
  یک عدد پیاز دیگر را نگینی خرد نموده و تفت داده تا پیاز نرم شود.
 رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت می دهیم سپس پوره گوجه فرنگی را نیز افزوده و می گذاریم تا روی حرارت آب اضافه آن کشیده شود.
 گشنیز ساطوری شده فلفل قرمز و نمک را افزوده و سس را از روی حرارت برمی داریم.
 برای سرو این خوراک ابتدا سس را کف ظرف ریخته و کباب ها را روی سس می چینیم.
 

طرز تهیه کباب لوله ای
نکات تکمیلی در مورد کباب لوله ای

کباب لوله ای جزو غذای ملل - ترکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کباب لوله ای را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کباب لوله ای