جمعه, ۲۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 14 February, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه سوپ ذرت و سیب زمینی ajiaco ( کلمبیا و کوبا )


مواد لازم سوپ ذرت و سیب زمینی ajiaco

کنسرو ذرت یک پیمانه
دو لیوان عصاره پای مرغ و یا عصاره مرغ یا گوشت برای آش و سوپ
سیب زمینی دو عدد
کدو دو عدد
گوشت خرد شده  یا ریش شده مرغ
پیاز دو عدد
یک ق غ ارد ذرت

 


طرز تهیه سوپ ذرت و سیب زمینی ajiaco  ( کلمبیا و کوبا )

طرز تهیه سوپ ذرت و سیب زمینی ajiaco

ابتدا ذرت و سیب زمینی و کدو  و پیاز و آب مرغ را روی حرارت کاملا بپزید . سپس با دستگاه میکس کنید تا کاملا یکدست شود . بعد گوشت مرغ را اضافه کنید . در اواخر پخت آرد ذرت را اضافه کرده و اجازه دهید کاملا غلیظ شده و جا بیفتد . سوپ را با قطعات ذرت پخته تزیین کرده و سرو کنید . لیموترش را فراموش نکنید .


طرز تهیه سوپ ذرت و سیب زمینی ajiaco  ( کلمبیا و کوبا )

نکات تکمیلی در مورد سوپ ذرت و سیب زمینی

سوپ ذرت و سیب زمینی جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
سوپ ذرت و سیب زمینی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه سوپ ذرت و سیب زمینی ajiaco ( کلمبیا و کوبا )