جمعه, ۲۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 14 February, 2025
طرز تهیه سوپ ذرت و سیب زمینی ajiaco ( کلمبیا و کوبا )
کنسرو ذرت یک پیمانه
دو لیوان عصاره پای مرغ و یا عصاره مرغ یا گوشت برای آش و سوپ
سیب زمینی دو عدد
کدو دو عدد
گوشت خرد شده یا ریش شده مرغ
پیاز دو عدد
یک ق غ ارد ذرت
ابتدا ذرت و سیب زمینی و کدو و پیاز و آب مرغ را روی حرارت کاملا بپزید . سپس با دستگاه میکس کنید تا کاملا یکدست شود . بعد گوشت مرغ را اضافه کنید . در اواخر پخت آرد ذرت را اضافه کرده و اجازه دهید کاملا غلیظ شده و جا بیفتد . سوپ را با قطعات ذرت پخته تزیین کرده و سرو کنید . لیموترش را فراموش نکنید .
سوپ ذرت و سیب زمینی جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
سوپ ذرت و سیب زمینی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست