جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

لقمه اسفناج | طرز تهیه لقمه اسفناج


مواد لازم برای لقمه اسفناج
 
ماست:یک پیمانه
روغن مایع:یک پیمانه
آرد ذرت:یک پیمانه
سرکه :یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ :یک عدد
بیکینگ پودر :1/4 قاشق چایخوری
نمک و فلفل و آرد سفید :به میزان لازم
 
 
مواد لازم میانی
 
اسفناج :500 گرم
پیاز :یک عدد
پنیر سفید :50 گرم
کره :یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل :به مقدار لازم
 

لقمه اسفناج | طرز تهیه لقمه اسفناج
 
طرز تهیه لقمه اسفناج
در ابتدا پیاز را خرد کنید و با کره تفت دهید تا نرم شود.
اسفناج های خردشده را اضافه کرده و تفت دهید. نمک و فلفل بزنید. از روی حرارت برداشته و پنیر خردشده را به آن افزوده و مخلوط کنید. ( بهتراست اسفناج ها را قبلا پخته باشید؛ به طوری که آب آن کامل گرفته شده باشد).
در ظرف دیگری سفیده تخم مرغ، آرد ذرت، بیکینگ پودر، سرکه، روغن، ماست، نمک و فلفل را بریزید و با هم مخلوط کنید.  آرد سفید را تا زمانی که خمیر یک دست شود و به دست نچسبد اضافه کنید.
خمیر را کمی ورز دهید. بعد از آن به اندازه یک گردو برداشته و در کف دست باز کرده و از مایه اسفناج کمی در آن گذاشته، خمیر را جمع کنید و در سینی فر چرب شده قرار دهید.
روی آن ها زرده تخم مرغ بزنید و در فری که از قبل با دمای 200درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود.
بنا به سلیقه و طبع خودتان می توانید قارچ، سوسیس، ژامبون و ... به مواد داخل لقمه اضافه کنید.
 

لقمه اسفناج | طرز تهیه لقمه اسفناج
نکات تکمیلی در مورد لقمه اسفناج

لقمه اسفناج جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
لقمه اسفناج را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

لقمه اسفناج ، طرز تهیه لقمه اسفناج


همچنین مشاهده کنید