سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه کیک صبحانه تابه ای


مواد لازم برای کیک صبحانه تابه ای
 
150 گرم آرد
5 قاشق سوپ خوری شکر
2 قاشق سوپ خوری روغن مایع
1 عدد تخم مرغ
1.2 پیمانه شیر
2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
1.4 قاشق چای خوری وانیل

طرز تهیه کیک صبحانه تابه ای
 
طرز تهیه کیک صبحانه تابه ای

ابتدا آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سپس آنها را دو با الک کنید. در یک ظرف مناسب شکر، روغن مایع و وانیل را با همزن خوب هم بزنید سپس به آنهاتخم مرغ را اضافه کرده، دوباره مواد را هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند. حالا شیر را به آرامی به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعدازاینکه مواد کاملاً با هم ترکیب شدند، مخلوط آرد را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا مایه نرم و یکدستی حاصل شود.
 
در این زمان یک تابه کوچک و نچسب را کمی چرب کنید، آن را روی حرارت ملایم قرار داده، در آن را بگذارید تا تابه کمی گرم شود.حالا مواد را داخل تابه بریزید و صبر کنید تا کیک کمی پخته شود و خودش را بگیرد. دقت کنید حرارت نباید زیاد باشد چون کیک می سوزد. بعدازاینکه یک طرف کیک پخت و خودش را گرفت، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم به پخت کامل برسد.
 
بعدازاینکه کیک آماده شد، تابه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا کمی خنک شود سپس آن را از داخل تابه درآورید و سرو کنید.

 
نکات
 
1. به جای روغن مایع از کره هم می توانید استفاده کنید.
2. کیک را داخل یک قابلمه نچسب و یا داخل پلوپز هم می توانید درست کنید.
 

طرز تهیه کیک صبحانه تابه ای
 
نکات تکمیلی در مورد کیک صبحانه

کیک صبحانه جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
کیک صبحانه را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کیک صبحانه تابه ای