پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
طرز تهیه مرغ بریان با سس گریوی (gravy)
مواد لازم مرغ بریان با سس گریوی (gravy)
مرغ درسته تمیز شده 1عدد معادل 2 کیلو و 700 گرم
کره 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
پیاز 2 عدد متوسط
لیمو ترش 1 عدد
سیر پوست کنده 3 حبه بزرگ
آویشن تازه 4 برگ
آب مرغ خانگی 1 پیمانه
طرز تهیه مرغ بریان با سس گریوی (gravy)
مرغ و یک قاشق از کره را به مدت 30 دقیقه در محیط اتاق می گذاریم تا هم دمای محیط شوند. فر را با دمای 215 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. مرغ را می شوییم و با پارچۀ آشپزخانه خشک می کنیم. حفرۀ داخل شکم مرغ را با نمک و فلفل کاملاً آغشته می کنیم و مرغ را کنار می گذاریم.
در یک ظرف عمیق مناسب فر، دو ردیف پیاز می چینیم. کف دست مان را روی یک لیمو می گذاریم و کمی به سطح میز فشارش می دهیم. لیمو را روی میز با کف دست به جلو و عقب هل دهید، این کار باعث می شود آب داخل لیمو به راحتی حین پخت به بیرون جریان یابد. پوست لیمو را با چنگال چندین سوراخ می کنیم. حبه های سیر را پوست کنده و آنها را به همراه لیمو و آویشن داخل شکم مرغ می گذاریم. مرغ را در ظرف فر بر روی پیازها گذاشته و پاهای مرغ را با ریسمان نسوز بالا آورده و محکم به یکدیگر گره می زنیم.
کرۀ نرم شده را به تمام سطح مرغ می مالیم و نمک و فلفل کافی به آن می زنیم. مرغ را در فر قرار می دهیم. تقریباً یک ساعت و نیم طول می کشد تا پوست مرغ طلایی - قهوه ای و برشته شود. اگر دماسنج آشپزخانه دارید آن را کمی در سینهٔ مرغ و بعد در ران مرغ فرو کنید. دمای سینه باید حدود 180 درجه و دمای ران حدود 190 درجه باشد.
مرغ را از فر خارج می کنیم و آن را به تختهٔ آشپزخانه منتقل کرده و 15 دقیقه رها می کنیم. برای درست کردن سس دست به کار می شویم. در این زمان ظرف فر را که حاوی پیاز و مقداری عصارۀ مرغ است برمی داریم و با قاشق، چربی سطح مایع داخل ظرف را تا حد امکان می گیریم و دور می ریزیم. ممکن است بخش هایی از پیاز و یا مرغ ته ظرف سیاه شده باشد یا به اصطلاح ته گرفته باشد، این سیاهی ها و ته گرفتگی ها را هم جدا می کنیم و دور می ریزیم. در واقع فقط آبی که از پخت مرغ بیرون آمده و پیازهای داخل آن را نگه می داریم و روی حرارت می گذاریم. اجازه می دهیم یک دقیقه جوش بزند. عصارۀ مرغ را اضافه می کنیم و با قاشق چوبی دائماً هم می زنیم و چهار دقیقه روی حرارت تند به هم زدن ادامه می دهیم تا سس غلیظ شود. پیازها را کاملاً در سس له می کنیم تا عصارۀ خود را بیرون دهند و آنها را از سس خارج می کنیم. سس یکدست و قوام داری به دست می آید. یک قاشق کرۀ باقی مانده را داخل سس می اندازیم تا آب شود. پاهای مرغ را باز می کنیم و محتویات داخل شکم را دور می ریزیم. مرغ را برش زده و با سس گریویی که تهیه کرده ایم سرو می کنیم.
مرغ بریان با سس جزو خوراک - مرغ و پرنده میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 20 دقیقه میباشد .
مرغ بریان با سس را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا انتخابات دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی روز دختر رافائل گروسی رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی رهبر انقلاب حجاب انتخابات مجلس
قتل تهران سلامت هواشناسی وزارت بهداشت شهرداری تهران پلیس بارش باران آموزش و پرورش سیل فضای مجازی قوه قضاییه
دولت ارز دلار گاز خودرو قیمت دلار مالیات قیمت طلا مسکن قیمت خودرو ایران خودرو حقوق بازنشستگان
زهره فکور صبور نمایشگاه کتاب سپند امیرسلیمانی نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون کتاب سینمای ایران سریال دفاع مقدس تئاتر موسیقی سینما
دانشجویان دانش بنیان اینوتکس
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه رفح روسیه حماس حمله به رفح نوار غزه ترکیه مصر
رئال مادرید فوتبال لیگ قهرمانان اروپا استقلال پرسپولیس بایرن مونیخ لیگ برتر بازی باشگاه استقلال لیگ برتر ایران ذوب آهن نساجی
اینترنت تبلیغات اپل سامسونگ آب ناسا گوگل مایکروسافت نوآوری
سرطان هندوانه کنسرو بیماران خاص بیمه سنگ کلیه سبزیجات کمردرد آلرژی