پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا

پوره سیب زمینی کلاسیک | طرز پوره سیب زمینی کلاسیک


مواد لازم پوره سیب زمینی کلاسیک


سیب زمینی  2 کیلو گرم

نمک و فلفل  به میزان لازم

خامه  1 پیمانه

شیر  1 پیمانه

کره   120 گرم


پوره سیب زمینی کلاسیک | طرز پوره سیب زمینی کلاسیک


طرز تهیه پوره سیب زمینی کلاسیک


    سیب زمینی ها را با پوست شسته و در ظرفی پر از آب روی حرارت می گذاریم, وقتی آب جوش آمد شعله را کم می کنیم تا سیب زمینی ها بپزند.
    وقتی سیب زمینی در حال پخت است، در یک ظرف دیگر، کره و شیر و خامه را می ریزیم و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم تا کره کامل ذوب شود. حواستان باشد که نمی خواهیم این مخلوط بجوشد, فقط کمی گرم شود.
    پس از اینکه سیب زمینی ها کامل پختند, که زمان آن بستگی به اندازه سیب زمینی ها دارد؛ آنها را از آب خارج می کنیم, پوست کنده و با گوشت کوب می کوبیم تا کامل له شود.
    مخلوط خامه را داغ داغ روی آن می ریزیم و کامل مخلوط می کنیم تا کاملا یک دست شود.
    پوره را گرم سرو کنید.


پوره سیب زمینی کلاسیک | طرز پوره سیب زمینی کلاسیک

نکات تکمیلی در مورد پوره سیب‌ زمینی

پوره سیب‌ زمینی جزو پیش غذا - بورانی و پوره میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پوره سیب‌ زمینی را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .

پوره سیب زمینی کلاسیک ، طرز پوره سیب زمینی کلاسیک