پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
پوره سیب زمینی کلاسیک | طرز پوره سیب زمینی کلاسیک
سیب زمینی 2 کیلو گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
خامه 1 پیمانه
شیر 1 پیمانه
کره 120 گرم
طرز تهیه پوره سیب زمینی کلاسیک
سیب زمینی ها را با پوست شسته و در ظرفی پر از آب روی حرارت می گذاریم, وقتی آب جوش آمد شعله را کم می کنیم تا سیب زمینی ها بپزند.
وقتی سیب زمینی در حال پخت است، در یک ظرف دیگر، کره و شیر و خامه را می ریزیم و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم تا کره کامل ذوب شود. حواستان باشد که نمی خواهیم این مخلوط بجوشد, فقط کمی گرم شود.
پس از اینکه سیب زمینی ها کامل پختند, که زمان آن بستگی به اندازه سیب زمینی ها دارد؛ آنها را از آب خارج می کنیم, پوست کنده و با گوشت کوب می کوبیم تا کامل له شود.
مخلوط خامه را داغ داغ روی آن می ریزیم و کامل مخلوط می کنیم تا کاملا یک دست شود.
پوره را گرم سرو کنید.
پوره سیب زمینی جزو پیش غذا - بورانی و پوره میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پوره سیب زمینی را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست