چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
مجله ویستا
سوپ دال عدس | طرز تهیه سوپ دال عدس
مواد لازم برای سوپ دال عدس
طرز تهیه سوپ دال عدس
نکات تکمیلی در مورد سوپ دال عدس
دال عدس 1 پیمانه
برنج ½ پیمانه
سیب زمینی 1 عدد
کره 1 قاشق چای خوری
پیاز 1 عدد
سیر 1 حبه
رب 4 قاشق چای خوری
آبلیمو 2 قاشق چای خوری
دال عدس را از 1 ساعت قبل بخیسانید، پیاز و سیر را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند، سپس دال عدس خیس خورده را همراه کمی نمک و فلفل به مخلوط اضافه کنید.
سیب زمینی را پوست بگیرید و خرد کنید و همراه با رب گوجه فرنگی، برنج نیم دانه و 4 لیوان آب به بقیه مواد اضافه کنید (هر 10 دقیقه مواد را هم بزنید تا عدس ته نگیرد)، پس از این که سوپ جا افتاد آب لیمو و کره را اضافه کنید.
نکته
به جای آب می توانید از عصاره مرغ مخلوط با آب جوش استفاده کنید، در صورتی که احساس کردید آب غذا کم است می توانید در زمان پخت مقداری آب جوش اضافه کنید.
سوپ دال عدس جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
سوپ دال عدس را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست