سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

سوپ دال عدس | طرز تهیه سوپ دال عدس


 مواد لازم برای سوپ دال عدس
دال عدس  1 پیمانه
برنج  ½ پیمانه
سیب زمینی  1 عدد
کره  1 قاشق چای خوری
پیاز  1 عدد
سیر   1 حبه
رب  4 قاشق چای خوری
آبلیمو  2 قاشق چای خوری
 
 

سوپ دال عدس | طرز تهیه سوپ دال عدس
 
طرز تهیه سوپ دال عدس
دال عدس را از 1 ساعت قبل بخیسانید، پیاز و سیر را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند، سپس دال عدس خیس خورده را همراه کمی نمک و فلفل به مخلوط اضافه کنید.
سیب زمینی را پوست بگیرید و خرد کنید و همراه با رب گوجه فرنگی، برنج نیم دانه و 4 لیوان آب به بقیه مواد اضافه کنید (هر 10 دقیقه مواد را هم بزنید تا عدس ته نگیرد)، پس از این که سوپ جا افتاد آب لیمو و کره را اضافه کنید.
 
 
نکته
 
به جای آب می توانید از عصاره مرغ مخلوط با آب جوش استفاده کنید، در صورتی که احساس کردید آب غذا کم است می توانید در زمان پخت مقداری آب جوش اضافه کنید.
 

سوپ دال عدس | طرز تهیه سوپ دال عدس
نکات تکمیلی در مورد سوپ دال عدس

سوپ دال عدس جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
سوپ دال عدس را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سوپ دال عدس ، طرز تهیه سوپ دال عدس