چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

خورش لوبیا سبزِ | طرز تهیه خورش لوبیا سبزِ با گوشت


مواد لازم برای خورش لوبیا سبزِ با گوشت
 
 
500گرم لوبیا سبز
500گرم گوشت گوسفندی
1 عدد پیاز بزرگ
2 حبه سیر
2 ق س رب گوجه فرنگی
2 ق س غوره
2 عدد گوجه فرنگی
نمک، فلفل و زردچوبه
به مقدار لازم
روغن کمی
 
 

خورش لوبیا سبزِ | طرز تهیه خورش لوبیا سبزِ با گوشت
 
طرز تهیه خورش لوبیا سبزِ با گوشت
پیاز را پوست کنده بشویید، سپس خلالی خرد کنید و در مقداری روغن سرخ کنید. گوشت را به شکل خورشی خرد کرده و به پیازداغ افزوده و خوب تفت دهید.
 
لوبیاسبزها را هم پاک کرده و بشویید و به اندازه حدود پنج سانتی متر برش بزنید و بعد آنها را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید تا همراه با گوشت سرخ شوند.
 
گوجه فرنگی ها را پوست کنده، سپس به صورت نگینی خرد کنید و به مواد درون تابه اضافه کنید.حبه های سیر را هم رنده کنید و به مواد بیفزایید.
 
رب را هم به مواد افزوده و حدود سه لیوان آب بریزید و در ظرف را بگذارید تا مواد خورش یک ساعت با حرارت ملایم بپزند. وقتی گوشت پخت، نمک، فلفل، زردچوبه و غوره را به مواد اضافه کنید و صبر کنید تا حدود نیم ساعت دیگر خورش بجوشد تا مزه دار شود. این خورش را با برنج سرو کنید.
 
 

 
خورش لوبیا سبزِ | طرز تهیه خورش لوبیا سبزِ با گوشت

نکات تکمیلی در مورد خورش لوبیا سبز

خورش لوبیا سبز جزو انواع خورش میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
خورش لوبیا سبز را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

خورش لوبیا سبزِ ، طرز تهیه خورش لوبیا سبزِ با گوشت


همچنین مشاهده کنید