پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
مجله ویستا

کیک بادام سوخته | طرز تهیه کیک بادام سوخته


مواد لازم برای کیک بادام سوخته
 
 آرد:275 گرم
 مارگارین:200 گرم
 شکر قهوه ای:50 گرم
 شکر سفید:175 گرم
 تخم مرغ:5 عدد
 ماست چکیده:100 گرم
 آب گرم: 125 میلی لیتر(نصف لیوان)
 پودر بادام تست شده:200 گرم
 روغن مایع:60 میلی لیتر
 بیگینگ پودر: یک و یک دوم قاشق چای خوری
 وانیل:یک قاشق چای خوری
 

کیک بادام سوخته | طرز تهیه کیک بادام سوخته
 
طرز تهیه کیک بادام سوخته
 
ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده با روغن مایع داخل کاسه ای گود ریخته ،شکر،شکر قهوه ای و وانیل را به آن اضافه می کنیم و با همزن برقی خوب به هم می زنیم تا پف کند.
 
بعد 5 تخم مرغ را یکی یکی اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن با همزن برقی به هم می زنیم. ماست را نیز به همین سبک مخلوط می کنیم.
سپس آب گرم را  به همراه آرد الک شده و بیکینگ پودر به مواد اضافه کرده و با لیسک مخلوط می کنیم. پودر بادام تست شده را نیز اضافه کرده ودر مرحله آخر خیلی کم مواد را با همزن برقی به هم می زنیم تا صاف و یکدست شوند.
 
تمامی مواد را داخل قالبی گرد به قطر 30 سانتی متر ریخته و به مدت حدودا یک ساعت روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کرده ایم می پزیم. برای تزئین کیک از کرم یا خامه ای که باب سلیقه است استفاده می کنیم. 
نکات تکمیلی در مورد کیک بادام سوخته

کیک بادام سوخته جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
کیک بادام سوخته را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

کیک بادام سوخته ، طرز تهیه کیک بادام سوخته