جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
برای موفقیت باید متنفرهایی برای خودتان داشته باشید!
نخستین قانون موفقیت تمرکز است . موفقیت یک حس درونی است که تا فرد باور نداشته باشد کسی نمی تواند بگوید که او فرد موفقی است.یکی از ویژگی های موفقیت هدفمندی است ,با یافتن راههای درست می توان به موفقیت دست پیدا کرد. به گفته آبراهام لینکلن:"بیشتر مردم همان اندازه خوشبخت هستند که خود می خواهند."
درواقع در بیزنس هر روز وارد آن استادیوم می شوید. به آنها «متنفرها» می گویند و شاید شما تعداد کافی از آنها برای خودتان نداشته باشید. بله درست خواندید. توصیه ما این است که متنفرهای بیشتری داشته باشید. چرا؟ چون بین میزان موفقیت شما و تعداد کسانی که از شما متنفرند ارتباط مستقیم وجود دارد. کارشناسان زیادی به شما خواهند گفت که اگر می خواهید عالی باشید، باید دوست داشته باشید که از شما متنفر باشند. منظورمان این است که باید دوست داشته باشید که مورد تنفر قرار بگیرید چون این به آن معنا است که در مسیر درست قرار دارید. همه افراد موفق منتقدان خود را دارند – حتی مایکل جردن و استیو جابز – با اینحال به طور قابل توجهی موفق هستند.
متنفرها افرادی هستند که راه به سمت موفقیت را می دانند ولی هیچوقت خودشان سوار هواپیمایی که به آنجا می رود نمی شوند. هیچوقت نمی بینید آدم معمولی ای به برنامه جیمی کیمل (Jimmy Kimmel) برود و درمورد نظرات و توویت های بدجنسانه مردم را بخواند. همه ما با چنین نظراتی روبه رو هستیم و با تکنولوژی امروز به راحتی از طریق رسانه های اجتماعی از آنها مطلع می شویم.
داشتن متنفرها ارزش واقعی دارد. جین سیسکل (Gene Siskel) منتقد فیلم معروف و بزرگ، نقدهای بسیار بدی درمورد فیلم «سکوت بره ها» نوشت. واقعاً از آن فیلم متنفر بود. سکوت بره ها برای اسکار نامزد شد. مجله رولینگ استونز به آلبوم Nevermind نیروانا فقط سه ستاره داد و بعد که مردم او را بخاطر این نقد تحقیر کردند اعتراف کرد که این آلبوم یکی از بیست آلبوم برتر همه زمان ها بوده است. رولینگ استون Led Zeppelin قرن دهه هفتاد و جیمی هندریکس متعلق به قبل از آن را دوست نداشته است. آنها هم اعتراف کردند که احتمالاً قضاوت درستی از آنها ارائه نداده اند.
همه اینها این واقعیت را تایید می کنند که ما در بیزنسمان به متنفرها نیاز داریم ولی نمی توانیم اسیر حرف هایی شویم که منتقدین درمورد کارمان می گویند. متنفرها خیلی باارزش اند چون آنها انعکاس واقعی هنجارهای فرهنگی ما هستند. درست است، راحت باشید و بدانید که متنفرها هنجار هستند.
انتقاد تنفر از خویشی است که به بیرون برگشته است. باور ما این است که تنفر اغلب نشانه ضعف، دشمنی و ترس است. متنفرها به این دلیل از شما متنفرند که شما کاری را می کنید که آنها نمی توانند بکنند یا از تلاش کردن برای آن می ترسند. متنفرها بخش طبیعی روند رشد و پیشرفت بیزنس شما هستند. وقتی کارتان را تازه شروع کرده اید، منتقدانی خواهند بود، وقتی موفق شوید، کسانی از شما متنفر می شوند و وقتی ایدآل و عالی شوید، همه آنها تحسینتان خواهند کرد.
سوال این است:می خواهید برای بزرگ و موفق کردن برندتان منتقدان و متنفرهایی برای خودتان داشته باشید؟ یک راه برای جلوگیری از مورد تنفر قرار گرفتن وجود دارد. این است که در حاشیه بمانید، هیچ کاری نکنید، هدفی نداشته باشید، متوسط باشید تا هیچکس نه قضاوتتان کند و از شما متنفر باشد.
انتقاد و تنفر بهایی است که برای رشد و پیشرفت بیزنستان می پردازید. پس اجازه ندهید صدای متنفرهایتان دست پاچه تان کند. اگر به حرف هایشان گوش دهید فقط به آنها قدرت می دهید. سروصدایشان را نادیده بگیرید و از آنها برای شعله ورتر کردن آتش موفقیتتان استفاده کنید. آنها به این دلیل از شما متنفرند که کارهای بزرگ انجام می دهید. درواقع آنها یکی از بهترین بازخوردهایی هستند که می توانید داشته باشید.
موضوع موردنظر:هرچه متنفرهای بیشتری برای نامزد ریاست جمهوری وارد بازی شوند، رای های داخل صندوق رای به نفع او بیشتر خواهد شد. نشریه نیوزویک عنوان کرده بود که متنفرهای یک نامزد بیشتر از طرفداران او هستند. متنفرهای هاوارد استرن هم خیلی بیشتر از طرفداران او به برنامه های رادیو یی اش گوش می دهند چون می خواهند بدانند که چه می گوید. داشتن متنفرهای زیاد برابر است با موفقیت زیاد.
یادتان باشد:ممکن است به شما شک کنند، ممکن است با شما بجنگند، ولی هیچوقت نمی توانند متوقفتان کنند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست