پنجشنبه, ۹ فروردین, ۱۴۰۳ / 28 March, 2024
سس بلوبری | طرز تهیه سس بلوبری
تمشک (رزبری) یخ زده 100 گرم
شکر 65 گرم
آبلیمو یک دوم یک لیموی تازه
1. شکر و آبلیمو را در ظرف نسوز کوچکی بر روی بلوبری پاشیده ظرف را بر روی حرارت متوسط تا کم قرار می دهیم. در حالیکه بلوبری را با کفگیر چوبی بهم زده و له می کنیم می گذاریم تا بجوشد و نرم شود.
2. بر روی حرارت کم 5–4 دقیقه می جوشانیم تا کمی قوام گرفته و هنگامیکه کفگیر را ته قابلمه می کشیم جای آن باقی بماند. آنرا در همان ظرف کوبیده تا له شود.
3. بلوبری له شده را در الک گود ریخته و هسته و پوست بلوبری را جدا می کنیم. سسی که از الک رد شده را می گذاریم سرد شود.
نکته:می توان این سس را بدون له کردن بلوبری نیز تهیه کرد. در اینصورت مقدار کمتری سس به دست می آید اما بلوبری نیز بدون اینکه شکل خود را از دست بدهد برای تزیین یا به عنوان مزه به مصرف می رسد.
سس بلوبری جزو دسر - کرم و موس میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
سس بلوبری را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .