پنجشنبه, ۱۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 6 March, 2025
سس بلوبری | طرز تهیه سس بلوبری
تمشک (رزبری) یخ زده 100 گرم
شکر 65 گرم
آبلیمو یک دوم یک لیموی تازه
1. شکر و آبلیمو را در ظرف نسوز کوچکی بر روی بلوبری پاشیده ظرف را بر روی حرارت متوسط تا کم قرار می دهیم. در حالیکه بلوبری را با کفگیر چوبی بهم زده و له می کنیم می گذاریم تا بجوشد و نرم شود.
2. بر روی حرارت کم 5–4 دقیقه می جوشانیم تا کمی قوام گرفته و هنگامیکه کفگیر را ته قابلمه می کشیم جای آن باقی بماند. آنرا در همان ظرف کوبیده تا له شود.
3. بلوبری له شده را در الک گود ریخته و هسته و پوست بلوبری را جدا می کنیم. سسی که از الک رد شده را می گذاریم سرد شود.
نکته:می توان این سس را بدون له کردن بلوبری نیز تهیه کرد. در اینصورت مقدار کمتری سس به دست می آید اما بلوبری نیز بدون اینکه شکل خود را از دست بدهد برای تزیین یا به عنوان مزه به مصرف می رسد.
سس بلوبری جزو دسر - کرم و موس میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
سس بلوبری را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست