سه شنبه, ۷ اسفند, ۱۴۰۳ / 25 February, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه کاری مرغ مَدرَس (Madras)


مواد لازم کاری مرغ مَدرَس (Madras)

جعفری آسیاب شده 1 قاشق غذا خوری
چوب دارچین 5 سانتیمتر
میخک 6 عدد
هل له شده 3 عدد
روغن زیتون 85 گرم
گوجه فرنگی خرد شده 4 عدد
زنجفیل ریز خردشده به میزان دلخواه
سیر ریز خردشده 3 حبه
پیاز نازک خردشده 2 عدد
مرغ مکعبی خردشده 900 گرم
زیره ½ قاشق چایخوری
شنبلیله آسیاب شده ½ قاشق چایخوری
فلفل چیلی آسیاب شده ½ قاشق چایخوری
پاپریکا 1 قاشق چایخوری
آب لیمو 2 قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
گشنیز آسیاب شده 1 قاشق چایخوری
زردچوبه آسیاب شده 1 قاشق چایخوری


طرز تهیه کاری مرغ مَدرَس (Madras)

طرز تهیه کاری مرغ مَدرَس (Madras)

    در قابلمه ای گود روغن را داغ می کنیم. پیاز را اضافه می کنیم و تا جایی سرخ می کنیم که پیازها به رنگ قهوه ای طلایی در آیند. زنجفیل و سیر را اضافه می کنیم. یک دقیقه هم می زنیم و می پزیم. حالا تمامی ادویه ها را اضافه می کنیم و یک یا دو دقیقه تفت می دهیم.
    شعله را روی حرارت نسبتاً پایین قرار می دهیم، نمک، فلفل چیلی و گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و تا جایی سرخ می کنیم که گوجه فرنگی ها حالت رب را به خود بگیرند.
    مرغ ها را اضافه می کنیم و کاملاً با ادویه ها مخلوط می کنیم. آنها را سرخ می کنیم و سپس یک پیمانه آب اضافه می کنیم. آن را به نقطه جوش می رسانیم و بعد حرارت را کم می کنیم. می گذاریم آهسته 20 دقیقه یا بیشتر بجوشد.
    شعله را کم می کنیم و با حرارت کم آن را می پزیم تا جایی که گوشت به آسانی از استخوان جدا شود و سس، ظرف 30 دقیقه غلیظ شود.
    یک پیمانه آب اضافه می کنیم. آن را به نقطۀ جوش می رسانیم و سپس دما را کم می کنیم و می گذاریم 15 تا 20 دقیقه آهسته بجوشد.
    درست قبل از سرو کردن غذا آب لیمو را به خورشت اضافه می کنیم و با برنج میل می کنیم.

نکات تکمیلی در مورد کاری مرغ مَدرَس (Madras)

کاری مرغ مَدرَس (Madras) جزو غذای ملل - هندی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
کاری مرغ مَدرَس (Madras) را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کاری مرغ مَدرَس (Madras)