یکشنبه, ۵ اسفند, ۱۴۰۳ / 23 February, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه “کیک بهارنارنج” و پرتقال


مواد لازم برای کیک بهارنارنج و پرتقال
 
150 گرم آرد
150 گرم شکر
2 ق چ بیکینگ پودر
1 پیمانه آب پرتقال
2 ق چ پوست پرتقال رنده شده
1 ق چ پوست لیمو رنده شده
4 /1 پیمانه عرق بهارنارنج
2 /1 ق چ وانیل
6 عدد تخم مرغ
100 گرم کره
 

طرز تهیه “کیک بهارنارنج” و پرتقال
 
طرز تهیه کیک بهارنارنج و پرتقال
 
تخم مرغ ها را بشکنید، زرده و سفیده آنها را جدا کنید و هرکدام را در کاسه ای بریزید.به کاسه زرده ها شکر اضافه کنید و مخلوط را با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
 
حالا وانیل و بیکینگ پودر را به زرده ها افزوده و هم بزنید. در آخر کره را حرارت دهید تا آب شود، سپس به زرده ها اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
 
سفیده را هم با همزن برقی هم بزنید تا خوب پف کند. وقتی سفیده ها خوب پف دار و سفیدرنگ شدند مخلوط زرده را به آن اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید.
 
حالا نوبت اضافه کردن مایعات است. آنها را که به مواد کیک اضافه کردید، پوست لیمو و پرتقال رنده شده را هم به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید.فر را با درجه 175 درجه سانتی گراد گرم کنید، سپس آرد را کم کم به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.
 
قالب را چرب کرده و کمی آرد به ته و دیواره ها بپاشید. مایه کیک را در قالب ریخته و در فر بگذارید.بعد از نیم ساعت تا 45 دقیقه که کیک پخت و رویه آن طلایی رنگ شد، قالب را بیرون آورید تا از حرارت بیفتد،  سپس آن را در ظرف مورد نظر گذاشته ، سرو کنید.
 

طرز تهیه “کیک بهارنارنج” و پرتقال
نکات تکمیلی در مورد كيک بهارنارنج

كيک بهارنارنج جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
كيک بهارنارنج را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کیک بهارنارنج و پرتقال