چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
مهم ترین نکات درباره اسپری های خوشبو کننده بدن
اسپری خوشبو کننده بدن یکی از وسایل پر کاربرد خانم ها و آقایان است که حتما در کیف لواززم آرایش یک خانم وجود دارد . اسپری های خوشبو کننده انواع مختلفی دارند که با توجه به نوع کاربرد و سلیقه میتوانید نوع خاصی از آن را انتخاب کنید . اما بهتر است قبل از استفاده از آنها درباره اسپری های خوشبو کننده بیشتر بدانید.
اگر دقت کرده باشید، حتما در سال های اخیر چشمتان به انواع اسپری های زنانه و مردانه ضدعرق هم افتاده و شاید خیلی از شماها، استفاده از این محصولات سبک، قابل حمل و خوشبو را به انواع مام های قدیمی ترجیح بدهید.
نکاتی درباره اسپری خوشبو کننده بدن1- انواع اسپری های خوشبوکننده بدن:
اسپری های خوشبوکننده بدن در دو نوع ضدعرق و خوشبوکننده در بازار موجود هستند. انواع ضدعرق آنها، ترکیب هایی به نام آلومینیوم کلراید و آنتی باکتریال دارند که هم می توانند جلوی تعریق بیش از اندازه را بگیرند و هم باعث کاهش حجم باکتری های موجود در دانه های عرق شوند و به این ترتیب، اجازه بدبو شدن زیر بغل را به دلیل تعریق بیش از حد ندهند. این درحالی است که اسپری های خوشبوکننده بدن، فقط حاوی مواد خوشبوکننده اند و کمک چندانی به کاهش میزان تعریق یا کم شدن تعداد باکتری های موجود در عرق نمی کنند. معمولا اثر اسپری های خوشبوکننده از انواع ضدعرق آنها کمتر است زیرا ترکیب بوی عرق با مواد خوشبوکننده موجود در این اسپری ها بعد از گذشت چند ساعت، باعث ایجاد بوی نامطلوبی می شود. اگر جزو افرادی هستید که زیاد عرق نمی کنید یا عرق می کنید اما عرقتان بدبو نیست، استفاده از اسپری های خوشبوکننده بدن را به شما توصیه می کنیم ولی اگر هم زیاد عرق می کنید و هم عرقتان بدبو است، باید از اسپری های ضدعرق که عبارت «anti transpirant» روی آنها درج شده، استفاده کنید.
نحوه استفاده:
اسپری های ضدعرق برای پیشگیری از تعریق تولید شده اند نه برای جلوگیری از عرق کردن لباس ها! به همین دلیل اگر می خواهید نتیجه مطلوبی از عملکرد این محصولات بگیرید، باید آنها را مستقیم روی پوست بدنتان اسپری کنید زیرا آغشته کردن لباس به اسپری های ضدعرق، تاثیری در پیشگیری از عرق کردن یا حتی پیشگیری از بدبو شدن ناحیه زیر بغل ندارد. البته می توانید اسپری های خوشبوکننده را مستقیم روی پوستتان نزنید و آنها روی لباستان اسپری کنید اما برخی از این اسپری ها، حاوی ترکیب هایی هستند که تماس مستقیم آنها با پارچه لباس، باعث ایجاد لکه روی آن می شود. بهتر است این را هم بدانید که قبل از استفاده از انواع خوشبوکننده یا ضدعرق اسپری ها، پوست بدنتان باید کاملا خشک و تمیز باشد.
2- بهترین زمان استفاده:
بهترین زمان استفاده از اسپری های ضدعرق برای افرادی که زیاد عرق می کنند، وقتی است که از حمام خارج شده اند و بدنشان کاملا تمیز است و هنوز عرق نکرده اما افرادی که زیاد عرق نمی کنند و عرقشان هم بدبو نیست، بلافاصله پس از حمام کردن نیازی به استفاده از اسپری ندارند. آنها می توانند قبل از خروج از منزل، کمی اسپری خوشبوکننده بزنند تا هم خودشان و هم لباس هایشان بوی ملایم و مطلوبی بگیرد. حواستان باشد اگر زیاد عرق می کنید و عرقتان هم بدبو است، به هیچ وجه بعد از اینکه عرق کردید و بدنتان بو گرفت، از اسپری های ضدعرق یا خوشبوکننده استفاده نکنید. این کار نه تنها بوی عرق را از بین نمی برد، بلکه باعث تند و بدبوتر شدن بدنتان هم می شود. اگر عرق کرده اید و وقت استحمام هم ندارید، ابتدا عرق زیر بغل خود را با یک دستمال کاغذی مرطوب پاک کنید، سپس پوستتان را با دستمال دیگری خشک کنید و بعد از آن، کمی اسپری ضدعرق بزنید. اسپری های ضدعرق، حاوی مواد خوشبوکننده هم هستند و نیازی به استفاده جداگانه از اسپری های خوشبوکننده برای کسانی که از ضدعرق ها استفاده می کنند، نیست. یک نکته دیگر اینکه بدن ما در طول خواب شبانه، فعالیت خاصی ندارد و به همین دلیل هم عرق چندانی نمی کند بنابراین بهتر است حتی در صورت استحمام شبانه، کمی به پوستتان استراحت بدهید و آن را پیش از خواب آغشته به انواع مام و اسپری نکنید. می توانید مام ها و اسپری های ضدعرق را بلافاصله پس از بیدار شدن از خواب، استفاده کنید.
3- موارد منع مصرف :
هرچند استفاده از اسپری های ضدعرق و خوشبوکننده بدن برای تمام افراد در گروه های سنی و جنسی مختلف مجاز است، اما محدودیت هایی هم در استفاده از این محصولات برای برخی از افراد وجود دارد. مثلا اگر اولین مرتبه پس از استفاده از یک نوع اسپری خاص، دچار خارش پوستی شدید، باید بدانید که به ترکیب های موجود در آن محصول خاص، حساسیت دارید و باید دور مصرف آن را خط بکشید. استفاده مداوم از اسپری هایی که باعث خارش زیر بغل می شوند هم می تواند به مرور زمان پوست این ناحیه را تیره تر کند زیرا خاراندن مکرر پوست، باعث افزایش فعالیت رنگدانه های پوستی و در نتیجه، تیره تر شدن رنگ آن می شود. احتمال ایجاد حساسیت در اثر استفاده از اسپری های ضدعرق در افرادی که مبتلا به اگزما هستند هم بیشتر است. به کسانی هم که پوست زیر بغل خود را در اثر اصلاح با تیغ بریده اند، توصیه می شود برای پیشگیری از سوزش زخم ها و ایجاد حساسیت در این ناحیه، تا مدتی سراغ اسپری های ضدعرق حاوی الکل نروند و از انواع بدون الکل آنها استفاده کنند. افراد مبتلا به آسم و آلرژی یا بیماری های تنفسی هم نباید از انواع خوشبوکننده ها و ضدعرق هایی که به صورت اسپری در بازار موجود هستند، برای کاهش تعریق استفاده کنند زیرا احتمال استنشاق ذرات و ترکیب های موجود در اسپری ها هنگام استفاده از آنها وجود دارد و ممکن است آسم و آلرژی را تشدید کند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست