شنبه, ۲۲ دی, ۱۴۰۳ / 11 January, 2025
مجله ویستا
پنیر کبابی | طرز تهیه پنیر کبابی با سس عسل
مواد لازم برای پنیر کبابی با سس عسل
پنیر کبابی با سس عسل
نکات تکمیلی در مورد پنیر کبابی
پنیر هلومی (پنیر کبابی) :250 گرم
عسل :60 میلی لیتر ( ¼پیمانه)
لیمو ترش :1 عدد
پاپریکای دودی :1 قاشق چای خوری
پودر دارچین :1 قاشق چای خوری
پنیر هلومی را به 6 قطعه 10 سانتی متری برش بزنید، به سیخ بکشید و به آن ها کمی روغن زیتون بزنید.
گریل یا تابه را با درجه حرارت متوسط گرم نمایید. پنیر کبابی را روی آن قرار دهید و در هر دقیقه آن را زیرو رو کنید، پنیرها را حدود 4 دقیقه بپزید.
در این فاصله عسل را به مدت 15 ثانیه در ماکروویو یا روی حرارت کم یا حرارت غیرمستقیم گرم و رقیق کنید. سپس آب لیموترش را گرفته و در آن حل کنید.
پنیر ها را در بشقاب قرار دهید و از سس عسل روی آن ها بریزید. سپس مخلوط پودر دارچین و پاپریکا را روی پنیر ها بپاشید و سرو کنید.
پنیر کبابی جزو پیش غذا - اردور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5 دقیقه میباشد .
پنیر کبابی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست