شنبه, ۲۲ دی, ۱۴۰۳ / 11 January, 2025
مجله ویستا

پنیر کبابی | طرز تهیه پنیر کبابی با سس عسل


مواد لازم برای پنیر کبابی با سس عسل
 
پنیر هلومی (پنیر کبابی) :250 گرم
عسل :60 میلی لیتر ( ¼پیمانه)
لیمو ترش :1 عدد
پاپریکای دودی :1 قاشق چای خوری
پودر دارچین :1 قاشق چای خوری
 
 

پنیر کبابی | طرز تهیه پنیر کبابی با سس عسل
 
پنیر کبابی با سس عسل
 
پنیر هلومی را به 6 قطعه 10 سانتی متری برش بزنید، به سیخ بکشید و به آن ها کمی روغن زیتون بزنید.
گریل یا تابه را با درجه حرارت متوسط گرم نمایید. پنیر کبابی را روی آن قرار دهید و در هر دقیقه آن را زیرو رو کنید، پنیرها را حدود 4 دقیقه بپزید.
در این فاصله عسل را به مدت 15 ثانیه در ماکروویو یا روی حرارت کم یا حرارت غیرمستقیم گرم و رقیق کنید. سپس آب لیموترش را گرفته و در آن حل کنید.
پنیر ها را در بشقاب قرار دهید و از سس عسل روی آن ها بریزید. سپس مخلوط پودر دارچین و پاپریکا را روی پنیر ها بپاشید و سرو کنید.
 

پنیر کبابی | طرز تهیه پنیر کبابی با سس عسل
نکات تکمیلی در مورد پنیر کبابی

پنیر کبابی جزو پیش غذا - اردور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5 دقیقه میباشد .
پنیر کبابی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

پنیر کبابی ، طرز تهیه پنیر کبابی با سس عسل