شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
مجله ویستا

توصیه های لازم در مورد گوشت مرغ


▪ گوشت مرغ تازه رنگ و بوی طبیعی داشته و پوست آن عاری از چروکیدگی است .
▪ گوشت مرغ فاسد تیره و پر خون یا کبود می شود .
▪ گوشت مرغ در اثر نگهداری در شرایط نامناسب به تدریج خاکستری و گاهی …

گوشت مرغ تازه رنگ و بوی طبیعی داشته و پوست آن عاری از چروکیدگی است .

گوشت مرغ فاسد تیره و پر خون یا کبود می شود .

گوشت مرغ در اثر نگهداری در شرایط نامناسب به تدریج خاکستری و گاهی سبز رنگ می شود که بایستی در این مواقع از مصرف آن خودداری نمود .

تحلیل رفتن عضلات بخصوص در ناحیه سینه مرغ نشانه بیماری انگلی و عفونی است .

نکته : لکه های سفید روی پوست مرغ و عضلات مرغ به علت انجماد آب زیر پوست و عضلات است .مصرف چنین گوشتی بلامانع است .

علایم مرغ مرده سر بریده :

- ورم و سرخی پوست

- لکه های آبی و سیاه در تاج

- پس دادن رنگ کیسه صفرا و لکه های حنایی رنگ در محوطه شکمی

- لخته های خون در قلب و رگها

نکته :

جوجه هایی که برای کباب مصرف می شوند نباید کمتر از سیصد گرم وزن داشته باشند .

نکته :

از مصرف مرغهایی که دچار لاغری شدید هستند خودداری نمایید .