سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا
نان سیر | طرز تهیه نان سیر و رزماری
مواد لازم برای نان سیر و رزماری
طرز تهیه نان سیر و رزماری
نکات تکمیلی در مورد نان سیر
آرد :3 پیمانه
آب گرم :یک پیمانه
رزماری یا آویشن تازه : ¼پیمانه
تخم مرغ :یک عدد
روغن زیتون :3 قاشق سوپ خوری
خمیر مایه یا مخمر خشک فوری :یک قاشق مریاخوری
شکر :یک قاشق چای خوری
سیر ریز شده :به مقدار دلخواه
نمک :به مقدار لازم
نمک دریایی :به مقدار لازم
آب تا دمای 55 درجه سانتی گراد گرم باشد.
تخم مرغ را با یک قاشق سوپ خوری آب سریع مخلوط کنید.
از رزماری یا آویشن استفاده کنید یا حتی می توانید هر دو این مواد را با هم مخلوط کنید.
آب گرم را درون کاسه ای متوسط می ریزیم؛ خمیر مایه را ریز ریز و در تکه های کوچک روی آب گرم ریخته، 5 دقیقه کنار نگه می داریم تا حالتی کف مانند و پفی پیدا کند.
آرد را همراه با روغن زیتون، 2 قاشق چای خوری نمک دانه درشت و شکر به خمیر مایه اضافه می کنیم. مواد را هم می زنیم تا خمیر فرم خود را بدست آورد.
خمیر به دست آمده را روی سطحی آرد اندود پهن می کنیم؛ با کمک دست که به مقداری آرد آغشته کرده ایم حدود 2 دقیقه خمیر را ورز می دهیم تا نرم و یکدست شود.
بعد آن را به کاسه ای که از پیش کمی چرب کرده ایم منتقل می کنیم و روی ظرف را با یک لایه ورقه سلفون می پوشانیم.
ظرف را در محیطی گرم و عاری از نفوذ هوا حدود 1 ساعت استراحت می دهیم تا خمیر پف کرده و حجم آن دو برابر قبل شود.
فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد از پیش گرم می کنیم. خمیر را به 16 قسمت مساوی تقسیم کرده و با یک ورق سلفون می پوشانیم.
یکی از تکه های خمیر را روی سطحی آغشته به آرد پهن کرده و به اندازه 10*25سانتی متر گسترش می دهیم. سپس آن را روی سینی شیرینی پزی یا نانوایی که با یک لایه کاغذ پوستی پوشیده شده است قرار می دهیم.
مخلوط تخم مرغ و آب را که در ابتدای کار تهیه کردیم را با قلم مو روی خمیر می کشیم و در ادامه کمی نمک دریایی و سبزیجات روی آن می پاشبم.
خمیرهای باقی مانده را نیز به همین روش آماده کرده و داخل سینی فر قرار می دهیم.
سینی را در فر قرار داده، حدود 18 تا 22 دقیقه حرارت می دهیم تا نان ها برشته و طلایی رنگ شوند.
بعد نان ها را روی قفسه فلزی قرار داده تا کمی سرد شوند سپس سرو می کنیم.
نان سیر جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
نان سیر را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رافائل گروسی دولت سیزدهم آمریکا اصفهان حجاب رهبر انقلاب دولت مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان مجلس انتخابات مجلس دوازدهم
تهران شهرداری تهران پلیس قتل زلزله دادگاه آموزش و پرورش قوه قضاییه وزارت بهداشت فضای مجازی شهرداری سلامت
خودرو مالیات سایپا مسکن قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار ایران خودرو بازار خودرو بانک مرکزی حقوق بازنشستگان بورس
نمایشگاه کتاب تلویزیون سینما دفاع مقدس سریال موسیقی تئاتر سینمای ایران نمایشگاه کتاب تهران کتاب صدا و سیما رسانه ملی
دانش بنیان اینوتکس دانشگاه آزاد اسلامی
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه حماس فلسطین رفح جنگ غزه روسیه چین نوار غزه اوکراین طوفان الاقصی
پرسپولیس فوتبال استقلال ذوب آهن لیگ برتر نساجی لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران بازی رئال مادرید سپاهان جواد نکونام
هوش مصنوعی اپل سامسونگ ناسا سرطان مایکروسافت آیفون گوگل ایلان ماسک باتری فضا فضاپیما
بیماران خاص رژیم غذایی بیمه کاهش وزن زیبایی دندانپزشکی افسردگی