شنبه, ۱۱ اسفند, ۱۴۰۳ / 1 March, 2025
طرز تهیه سالاد کاهو، تربچه و گشنیز
مواد لازم سالاد کاهو، تربچه و گشنیز
برگ گشنیز ½ پیمانه
برگ جعفری ⅓ پیمانه
برگ نعناع ⅓ پیمانه
روغن زیتون ¼ پیمانه
تربچه 6 عدد
پیازچه 2 ساقه
خیار 2 عدد
کاهو 1 بوته کوچک
سیر 1 حبه
آووکادو ½ عدد
سرکه 2 قاشق غذاخوری
سس خردل 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه سالاد کاهو، تربچه و گشنیز
با استفاده از پوست کن یا رنده مخصوص خیارها را به شکل نوارهای نازک برش دهید.
تربچه و آووکادو را نازک خرد کنید.
برگ های کاهو را جدا کرده و بشوئید.
کاهو، خیار، جعفری، نعنا، گشنیز، پیازچه و تربچه های خردشده را در کاسه ای بریزید. به آرامی آنها را هم بزنید تا ترکیب شوند.
روی آنها آووکادوها را بریزید.
سس خردل، سیر رنده شده، سرکه و روغن را در ظرف دربسته ای ریخته و هم بزنید تا ترکیب شوند.
سالاد را با این سس سرو کنید.
سالاد کاهو، تربچه و گشنیز جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
سالاد کاهو، تربچه و گشنیز را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست