یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه سالاد کاهو، تربچه و گشنیز


 مواد لازم سالاد کاهو، تربچه و گشنیز

برگ گشنیز  ½ پیمانه

برگ جعفری ⅓ پیمانه

برگ نعناع  ⅓ پیمانه

روغن زیتون  ¼ پیمانه

تربچه  6 عدد

پیازچه  2 ساقه

خیار  2 عدد

کاهو  1 بوته کوچک

سیر  1 حبه

آووکادو  ½ عدد

سرکه  2 قاشق غذاخوری

سس خردل  1 قاشق چای خوری


طرز تهیه سالاد کاهو، تربچه و گشنیز


طرز تهیه سالاد کاهو، تربچه و گشنیز

    با استفاده از پوست کن یا رنده مخصوص خیارها را به شکل نوارهای نازک برش دهید.
    تربچه و آووکادو را نازک خرد کنید.
    برگ های کاهو را جدا کرده و بشوئید.
    کاهو، خیار، جعفری، نعنا، گشنیز، پیازچه و تربچه های خردشده را در کاسه ای بریزید. به آرامی آنها را هم بزنید تا ترکیب شوند.
    روی آنها آووکادوها را بریزید.
    سس خردل، سیر رنده شده، سرکه و روغن را در ظرف دربسته ای ریخته و هم بزنید تا ترکیب شوند.
    سالاد را با این سس سرو کنید.


طرز تهیه سالاد کاهو، تربچه و گشنیز

نکات تکمیلی در مورد سالاد کاهو، تربچه و گشنیز

سالاد کاهو، تربچه و گشنیز جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
سالاد کاهو، تربچه و گشنیز را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه سالاد کاهو، تربچه و گشنیز