جمعه, ۱۰ اسفند, ۱۴۰۳ / 28 February, 2025
مجله ویستا

فریتاتا | طرز تهیه فریتاتای کدو سبز و گوجه فرنگی


مواد لازم فریتاتای کدو سبز و گوجه فرنگی

روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
کدو سبز (خیاری) حلقه شده 3 عدد متوسط
پیاز ریز خرد شده 1 عدد کوچک
برگ آویشن تازه 1 قاشق غذاخوری
نمک درشت و فلفل کمی
تخم مرغ 8 عدد بزرگ
شیر ¼پیمانه
پنیر چدار سفید رشته شده ¼ پیمانه
گوجه فرنگی نازک ورقه شده 450 گرم

 


فریتاتا | طرز تهیه فریتاتای کدو سبز و گوجه فرنگی

طرز تهیه فریتاتای کدو سبز و گوجه فرنگی


    فر ار از قبل روی 220 درجه سانتیگراد گرم کنید. روغن را در یک تابه نچسب مخصوص فر به اندازه 25 سانتی متری بریزید و روی اجاق گاز بگذارید.
    پیاز، کدو سبز و آویشن را اضافه کنید؛ در آن را بگذارید و پی در پی آن را هم بزنید تا اندازه ای که نرم شوند اما قهوه ای نشود، 8 تا 10 دقیقه. سپس در آن را بردارید و با در باز آن را بپزید تا زمانی که آب آن تبخیر شود. نمک و فلفل را اضافه کرده و تابه را از روی شعله بردارید.
    تخم مرغ، شیر، پنیر، نمک و فلفل را در کاسه ای متوسط مخلوط کرده ، آرام  روی کدو سبز بریزید. کدو ها را بلند کنید تا مایع  کف تابه را بپوشاند. گوجه فرنگی ها را در کنار هم قرار دهید ( به شکلی که قسمتی از گوجه فرنگی روی گوجه فرنگی دیگری قرار بگیرد) روی آن بچینید.
    تابه را دوباره روی شعله نسبتاً پایین قرار داده و تا زمانی بپزید که کناره های آن خودش را بگیرد اما روی آن هنوز کمی شل باشد، 15 تا 20 دقیقه. سپس تابه را در فر قرار داده و بپزید تا زمانی که خلال چوبی را در آن فرو می کردید وسط آن کاملاً پخته باشد و گوجه فرنگی ها قهوه ای شده باشند، 10 تا 15 دقیقه. آن را از فر در آورید. یک کفگیر نسوز را آرام دور و زیر آن بلغزانید تا از تابه جدا شود. همان موقع سرو کنید.
 


فریتاتا | طرز تهیه فریتاتای کدو سبز و گوجه فرنگی

نکات تکمیلی در مورد فریتاتا

فریتاتا جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
فریتاتا را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

فریتاتا ، طرز تهیه فریتاتای کدو سبز و گوجه فرنگی