چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
مجله ویستا

قدرت پروتئین


قدرت پروتئین

با مصرف صحیح و به اندازه پروتئین می توانید به راحتی تأثیر آن را در بدن خود ملاحظه کنید. کیفیت یک پروتئین از میزان آمینواسیدها سنجیده می شود.
بنابراین پروتئین با کیفیت بهتر به …

با مصرف صحیح و به اندازه پروتئین می توانید به راحتی تأثیر آن را در بدن خود ملاحظه کنید. کیفیت یک پروتئین از میزان آمینواسیدها سنجیده می شود.

بنابراین پروتئین با کیفیت بهتر به راحتی جذب می شود و همچنین تأثیرگذارتر خواهد بود. بدن برای داشتن یک عملکرد مناسب به ۲۳ نوع آمینواسید احتیاج دارد که ۹ نوع آن ضروری است زیرا بدن ما قادر به ساختن آنها نیست و ما باید این اسید را از رژیم غذایی خود دریافت کنیم اما بقیه اسید آمینه ها در بدن ما ساخته می شوند، با این حال متخصصان معتقد هستند بهتر است افراد تا آنجا که ممکن است آمینواسیدها را دریافت کنند.

گوشت قرمز، ماهی، مرغ، بوقلمون، پنیر، شیر و تخم مرغ دارای مقادیر کافی پروتئین هستند که شامل آمینو اسیدهای ضروری است. گیاهان سبز دارای آمینو اسید هستند. جوانه ها، میوه های مغزدار (بادام، پسته، فندق و ‎.‎.‎.) دانه های روغنی به همراه حبوبات و برنج از موادی هستند که دارای اسید آمینه هستند.

با این حال استفاده زیاد از پروتئین باعث ذخیره چربی بدن و ایجاد پوکی استخوان خواهد شد و همچنین باعث می شود تا بافت ماهیچه ای شکسته شود تا گلوکز لازم برای مغز تولید شود. همچنین مصرف بیش از حد پروتئین باعث بیماری های کبدی و قلبی نیز می شود.

پیام پوراحمدی