چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
قدرت پروتئین
با مصرف صحیح و به اندازه پروتئین می توانید به راحتی تأثیر آن را در بدن خود ملاحظه کنید. کیفیت یک پروتئین از میزان آمینواسیدها سنجیده می شود.
بنابراین پروتئین با کیفیت بهتر به راحتی جذب می شود و همچنین تأثیرگذارتر خواهد بود. بدن برای داشتن یک عملکرد مناسب به ۲۳ نوع آمینواسید احتیاج دارد که ۹ نوع آن ضروری است زیرا بدن ما قادر به ساختن آنها نیست و ما باید این اسید را از رژیم غذایی خود دریافت کنیم اما بقیه اسید آمینه ها در بدن ما ساخته می شوند، با این حال متخصصان معتقد هستند بهتر است افراد تا آنجا که ممکن است آمینواسیدها را دریافت کنند.
گوشت قرمز، ماهی، مرغ، بوقلمون، پنیر، شیر و تخم مرغ دارای مقادیر کافی پروتئین هستند که شامل آمینو اسیدهای ضروری است. گیاهان سبز دارای آمینو اسید هستند. جوانه ها، میوه های مغزدار (بادام، پسته، فندق و ...) دانه های روغنی به همراه حبوبات و برنج از موادی هستند که دارای اسید آمینه هستند.
با این حال استفاده زیاد از پروتئین باعث ذخیره چربی بدن و ایجاد پوکی استخوان خواهد شد و همچنین باعث می شود تا بافت ماهیچه ای شکسته شود تا گلوکز لازم برای مغز تولید شود. همچنین مصرف بیش از حد پروتئین باعث بیماری های کبدی و قلبی نیز می شود.
پیام پوراحمدی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست