پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
خامه فرم گرفته | طرز تهیه خامه فرم گرفته
خامه 1 پیمانه
شکر دانه ریز یا پودرقند 1 تا 2 قاشق غذاخوری
خامه را با شکر یا پودر قند مخلوط کرده، به مدت 6-5 ساعت در فریزر قرار می دهیم.
مخلوط را از فریزر بیرون آورده، با همزن برقی آنقدر می زنیم تا فرم بگیرد (حدود 15 دقیقه).
آنقدر هم می زنیم تا زمانی که اگر با قاشق کمی از خامه را بالا بیاوریم و یک قله بسازیم به همان شکل باقی می ماند.
توجه داشته باشید که اگر بیش از حد خامه را هم بزنیم تبدیل به کره می شود.
برای بهتر و سریع تر فرم گرفتن خامه باید محیطی که در آن کار می کنید، خنک باشد.
خامه فرم گرفته را می توان در ظرف دربسته داخل فریزر نگهداری کرد و قبل از استفاده، دوباره باید حدود 10 دقیقه با هم زن زده شود.
توجه کنید ظرف خامه را در فریزر کنار مواد غذایی بودار قرار ندهید.
خامه فرم گرفته جزو کیک و شیرینی - شیرینی تر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 6 ساعت و 0 دقیقه
خامه فرم گرفته را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست