سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

کوکو کنگر | طرز تهیه کوکو کنگر


مواد لازم برای کوکو کنگر
 
گوشت چرخ کرده 100 گرم
 کنگر پاک کرده 250 گرم
 زرشک (برای تزیین روی کوکو) 10 گرم
 هویج دو عدد متوسط
سیب زمینییک عدد متوسط
پیازدو عدد
تخم مرغچهار عدد
گوجه فرنگی (برای تزیین)یک عدد کوچک
روغن مایعیک پیمانه
آبیک پیمانه
زعفران دَم کردهبه میزان لازم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه میزان لازم
ادویه ی پلوییبه میزان لازم
 

کوکو کنگر | طرز تهیه کوکو کنگر
 
 طرز تهیه کوکو کنگر
 
 
کنگر را با دو قاشق سوپخوری روغن مایع تفت دهید و یک پیمانه آب بیفزایید تا بپزد. هویج را نگینی خردکرده و با مقداری آب بپزید. سیب زمینی را نگینی خرد نمایید و تفت دهید، وقتی نرم شد از روی حرارت بردارید. پیاز را سرخ کنید. گوشت چرخ کرده را تفت دهید.
وقتی همه ی مواد آماده شد، در ظرفی مواد را با هم مخلوط کنید. نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و ادویه ی پلویی را بیفزایید. تخم مرغ ها را در ظرفی جدا بزنید و به مایه ی کوکو اضافه نمایید. همه ی مواد را با هم خوب مخلوط کنید. روغن مایع را درون تابه بریزید؛ وقتی داغ شد، مواد را در آن بریزید. می توانید به این کوکو زعفران دَم کرده نیز اضافه نمایید. گوجه فرنگی را ریز خرد کرده و با زرشک مخلوط کنید؛ بهتر است گوجه فرنگی سفت و کوچک باشد. زرده های تخم مرغ را هم بیفزایید، با هم مخلوط نموده و روی کوکو بدهید؛ با قاشق یک فشار کوچک بدهید تا به رویه ی کوکو بچسبد.
زمانی که تخم مرغ ها را در ظرف می ریزید یک عدد زرده ی تخم مرغ را نگه دارید تا در آخر با گوجه فرنگی و زرشک مخلوط کنید و به رویه ی کوکو بریزید. بگذارید با حرارت ملایم پخته و خوب طلایی شود؛ لازم نیست سمت دیگر این کوکو سرخ گردد.
نکات تکمیلی در مورد کوکو کنگر

کوکو کنگر جزو انواع کوکو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
کوکو کنگر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کوکو کنگر ، طرز تهیه کوکو کنگر