چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا

اشپیل شور | طرز تهیه اشپیل شور


مواد لازم برای اشپیل شور
 
نمک 2پیمانه
اشپیل (خام و متعلق به ماهی سفید) 2عدد
 

اشپیل شور | طرز تهیه اشپیل شور
 
 
طرز تهیه اشپیل شور
 
برای تهیه اشپل شور بعد از خرید اشپیل آن را میشوییم به طوری که کیسه آن آسیب نبیند سپس آن را خشک کرده و 2برگهA4 را در ته ظرف مناسب و در دار انداخته و یک لایه نمک به قطر دو سانتی متر می پاشیم و اشپیل را روی آن قرار می دهیم و بقیه نمک را روی اشپیل می پاشیم طوری که اشپیل دیده نشود و کاملا نمک اندود شود. دو ورق A4 دیگر را روی اشپیل قرار می دهیم، در ظرف را بسته بعد از 10 روز در دمای معمولی اشپیل آماده مصرف می باشد. 
 

اشپیل شور | طرز تهیه اشپیل شور
 
نکات
 
1. اشپیل در استان گیلان در کنار اغلب غذاها مانند:میرزاقاسمی، باقلا قاتق ،گل در چمن و... مصرف می شود. 
2. اشپل شور به علت نمک زیاد معمولا به مقدار کم و با غذا مصرف میشود ولی قبل از مصرف آن بهتر است نمک زیادی آن را بگیریم .برای گرفتن شوری اشپیل آن را در یک ظرف روی بخار آب قرار داده (به طریق بن ماری) بعد از 20 دقیقه بر می داریم.
نکات تکمیلی در مورد اشپیل شور

اشپیل شور جزو غذای محلی - گیلانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
اشپیل شور را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

اشپیل شور ، طرز تهیه اشپیل شور