شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

خورش سیب وآلبالو | طرز تهیه خورش سیب وآلبالو


مواد لازم خورش سیب وآلبالو

گوشت خورشی (گوسفند یا گوساله) 200 گرم
آلبالوی هسته گرفته 250 گرم
سیب درختی ترش (متوسط) 1 عدد
پیاز 1 عدد
آب لیمو ترش 1 قاشق غذا خوری
شکر 1 قاشق غذا خوری
زعفران ¼ قاشق غذا خوری
روغن به مقدار کافی
زردچوبه به مقدار کافی
لپه     بسته به دلخواه 100 گرم
نمک و فلفل به مقدار کافی


خورش سیب وآلبالو | طرز تهیه خورش سیب وآلبالو

طرز تهیه خورش سیب وآلبالو
 

    پیاز را شسته و خرد می کنیم، همراه با زردچوبه در روغن تفت می دهیم تا رنگ پیاز طلایی شود. گوشت را اضافه می کنیم و با پیاز تفت می دهیم تا رنگ گوشت تیره شود. سپس در  قابلمه مذبور آب ریخته، گوشت را می پزیم. در صورت دلخواه ( لپه را در کمی زرذ چوبه، در روغن تفت می دهیم. سپس به آن آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا نیم پز شود)
     سپس سیب ها را پوست کنده و به صورت درشت خرد می کنیم و با کمی روغن سرخ می کنیم.
    آلبالو ها را نیز با مقداری روغن سرخ می کنیم. سپس هر دو را همراه با زعفران، نمک و فلفل به گوشت پخته و لپه، اضافه می کنیم.
    سپس آب خورش را اندازه می کنیم و می گذاریم تا جا بیفتد. کمی قبل از برداشتن خورش، آبلیمو و شکر را افزوده و می گذاریم تا چند جوش دیگر بزند. حال می توانیم خورش را در ظرف مناسبی ریخته و همراه با پلو سرو کنیم.
 

نکات تکمیلی در مورد خورش سیب وآلبالو

خورش سیب وآلبالو جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
خورش سیب وآلبالو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

خورش سیب وآلبالو ، طرز تهیه خورش سیب وآلبالو