چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
احتمال مرگ زودرس با زیاده روی در تماشای تلویزیون
این روزها تماشای تلویزیون به یک عادت افراطی در بین مردم بدل شده است. محققان دریافتند که تماشای بیش از حد تلویزیون سبب بروز عوارضی گاها غیر قابل جبران می شود.
آیا می خواهید دچار اضافه وزن شوید یا رابطه ی عاطفی تان را با اعضای خانواده تان به هم بزنید و یا مانع بارداری خود شوید و کمتر عمر کنید؟ اگر اینطور است، همین حالا ریموت تلویزیون را بردارید و تا مدت زمان طولانی به تماشای آن بنشینید.
بعد از این بررسی درخواهید یافت باید ساعاتی را که کنترل به دست از این کانال به کانال دیگر می روید و چشم به صفحه تلویزیون می دوزید به حداقل برسانید. مردمان زیادی هستند که در سراسر دنیا به تماشا کردن اغراق آمیز تلویزیون معتاد شده اند. دقیقا به همین دلیل است که اگر احیانا شما هم یکی از این افراد هستید بهتر است کمی رویتان را از صفحه تلویزیون برگردانید و اثرات مخرب زیاده روی در تماشای آن را با دقت بررسی کنید.
محقان ثابت کرده اند که یکی از دلایل مرگ زودرس تماشای بیش از حد تلویزیون است. افرادی که بیش از سه ساعت در روز به تماشای برنامه های تلویزیونی می نشینند، در معرض خطر مرگ زودرس قرار دارند.
اگر شما نیز از آن دسته افرادی هستید که برنامه های تلویزیونی را زیاد دنبال می کنید، به فکر راه چاره و جایگزین کردن تفریحات سالم دیگری مانند ورزش کردن باشید.
در این مطلب با دلایلی مواجهه می شوید مبنی بر اینکه چرا اغراق در تماشای تلویزیون برای سلامت شما به شدت مضر است.1- ریسک چاقی مفرط و دیابتی شدن
یکی از جدیدترین تحقیقات بر روی افرادی که ساعات زیادی را مقابل تلویزیون می گذرانند نشان می دهد آنها در عین حال که تلویزیون تماشا می کنند تنقلات بسیاری هم می خورند که البته این تنقلات می توانند ناسالم هم باشند. آنچه که به مرور زمان بر کیلوهای اضافی چربی شما می افزاید و سلامت تان را به خطر می اندازد.
شما به ندرت می توانید یک عشق تلویزیون را پیدا کنید که زمان این را داشته باشد تا در برنامه غذایی اش یک تعادل به وجود بیاورد. آنها قاعدتا عمده وقت خود را مقابل تلویزیون می گذرانند و خب اوضاع وقتی بدتر می شود که آنها حتی زمانی برای ورزش کردن هم اختصاص نمی دهند.
در این طریقه آنچه که در زندگی شما پیاده می شود انباشت چربی ها در بدن روی یکدیگر است بدون اینکه اقدامی برای سوزاندن آنها انجام شود. نتیجه همین می شود که افراد عشق تلویزیون معمولا در گروه افراد چاق قرار می گیرند.
به این ترتیب ترکیب تنقلات و بی تحرکی افراد را به سمت چاقی مفرط و به تبع آن دیابتی شدن پیش می برد. برخی تحقیقات اخیر نشان می دهد هر 4 ساعتی که شما پای تلویزیون می نشینید، 3.4 درصد احتمال ابتلا به دیابت را افزایش می دهد.
2- عاشقان تلویزیون به سوی مرگ زودرس پیش می روند
تحقیق بر روی مردمان جوان نشان داده است نتیجه تماشا کردن بیش از اندازه تلویزیون اتفاقی وحشتناک به نام مرگ زودرس است. این تحقیق که در ژورنال انجمن قلب امریکا منتشر شده است و طی 8 سال روی گروهی از مردم تمرکز کرده می گوید افرادی که بیش از 3 ساعت در روز تلویزیون نگاه می کنند بیشتر در معرض خطر مرگ قرار می گیرند.
در عین حال افرادی که روزانه کمتر از یکساعت تلویزیون نگاه می کنند شانس بیشتری برای زندگی کردن طولانی تر دارند.
بنابراین اگر می خواهید بیشتر عمر کنید این توصیه را جدی بگیرید و کمتر تلویزیون تماشا کنید.
3- تلویزیون خواب را از شما می گیرد
به عنوان یک انسان بدن شما به خواب کافی و استراحت نیاز دارد. تمرکز بیش از اندازه بر روی تلویزیون باعث می شود بدن شما در ساعات مورد نیاز خواب را پس بزند. نتیجه ای که عایدتان می شود خستگی و فرسودگی و البته استرسی است که در طول روز به تبع نخوابیدن همراهتان خواهد بود.
دقیقا به همین دلیل است که به شما توصیه می شود هرگز در اتاق خوابتان تلویزیون نگذارید.
ضمن اینکه باید خودتان را ملزم کنید تا در ساعت خواب و استراحت تلویزیون را خاموش کرده و استراحت کنید. در غیر اینصورت شما ناخودآگاه مشکلات سلامتی ناشی از فرسودگی روزانه را در خودتان گسترده تر کرده اید.
4- وقتی زیادی عصبی و خشن می شوید
بچه ها همواره آنچه را که در تلویزیون و بازی های کامپیوتری می بینند درونی می کنند. ارتباط نزدیکی بین خشونت و عصبانیت ، استفاده از خشونت های رسانه ای و حساسیت زدایی بر روی خشونت وجود دارد. حالا این خشونت در بچه ها می تواند به طرق مختلفی ظاهر شود.
بچه ها وقتی در معرض تماشای رسانه ها در قالب های مختلف قرار می گیرند این خشونت را به عنوان نتیجه می پذیرند.
و باور کنید که این بچه ها با خشم بزرگ می شوند و در نهایت به آدم بزرگ های خشن و عصبانی تبدیل می شوند که برای جامعه اصلا اتفاق خوبی نیست.
5- تلویزیون افسرده تان می کند
تنهایی و انزوا یکی از تبعات اعتیاد به تماشای تلویزیون است. تماشای تلویزیون از این منظر هم مضر تلقی می شود که می تواند افراد را به سمت افسردگی سوق بدهد.
در حالیکه مقابل تلویزیون می نشینید و کمدی ها و برنامه های مختلفی را تماشا می کنید و فکر می کنید حالتان جا می آید اما ممکن است کاملا در اشتباه باشید چون اغراق در تماشای برنامه های تلویزیون متفاوت از آن چیزیست که شما درباره اش فکر می کنید.
به این فکر کنید که شما وقت کافی برای معاشرت با دیگران نمی گذارید و نمی توانید با آنها گفتگو و تبادل نظر کنید. بر همین اساس این توصیه را جدی بگیرید و زمان بیشتری برای معاشرت با دوستانتان بگذارید تا استرس از زندگی شما دور شود. برای اینکار باید از تلویزیون دور شوید.
6- تلویزیون نطق فرزند شما را کور می کند
تلویزیون و تکنولوژی مدرن مانند گوشی های هوشمند می توانند برای فرزندان شما بسیار وحشتناک باشند. قرار دادن فرزند شما در معرض تماشای بیش از حد تلویزیون پیش از 2 سالگی می تواند بر روی کلام و زبان باز کردن او تاثیر بگذارد.
بر همین اساس است که پدر و مادرها نباید برای سرگرم کردن فرزندشان تلویزیون را در اولویت قرار بدهند.
آنچه که مسلم اینکه تماشای تلویزیون در بلند مدت و البته به شکل افراطی برای سلامت افراد خطرناک است. بر همین اساس ضروری است که ساعات تماشای تلویزیون را به حداقل برسانید البته اگر می خواهید زندگی سالم و طولانی داشته باشید.
احتمال مرگ زودرس با زیاده روی در تماشای تلویزیونایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست