دوشنبه, ۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 24 February, 2025
ریس | طرز تهیه ریس کاکائویی کشی تبریز
شیر:2 پیمانه
شکر:نصف پیمانه
کاکائو:نصف پیمانه
کره:25 گرم
خلال پسته:به میزان لازم
همه مواد رو با هم مخلوط کنید و داخل یک قابلمه ترجیحا" لعابی یا مسی بریزید، بگذارید رو حرارت ملائم تا بجوشد، وقتی جوشید حرارت را کم کنید و گاهگاهی هم بزنید تا ته ظرف نچسبد، وقتی غلظت آن مثل فرنی شد از رو حرارت بردارید. کف یک سینی پلاستیک بکشید و مایع رو بریزید توش و صاف کنید بعد روش رو با پسته بپوشانید، بگذارید 5 ساعت دردمای معمولی اتاق بمونه تا خودش رو بگیره، بعدش به صورت مستطیل برش بزنید. میزان کاکائو بستگی به خودتون داره می توانید کم یا زیاد کنید هرچقدر بیشتر باشه شکلات شما تیره تر می شود. ریس های حاضری را داخل کپسولهای پلاستیکی می پیچند تا خشک نشوند. نکته:داخل قنادیها به جای شیر از گلوکز استفاده میشه اما کاربا گلوگز توخونه مشکل است.
ریس شیری کشی:این ریس نیز در دو نوع پسته ای و ساده در دسترس می باشد. مثل کاکائوئی هست فقط کاکائو رو حذف کنید و در اواخر پخت کمی وانیل بهش اضافه کنید.
ریس جزو دسرهای ایرانی میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
ریس را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست