پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

کباب عربی | طرز تهیه کباب عربی


مواد لازم برای شامی کباب عربی
 
گوشت چرخ کرده (2 بار چرخ شده) :یک کیلوگرم
بادمجان :8 عدد
پیاز ریز :500 گرم
گوجه فرنگی ریز :یک کیلوگرم
فلفل سبز قلمی :20 گرم
کره :100 گرم
نمک و فلفل :به مقدار لازم
پیاز درشت :یک عدد
 

کباب عربی | طرز تهیه کباب عربی
 
طرز تهیه کباب عربی
پیازهای ریز را پوست کنده و در بخارپز به مدت 10 دقیقه قرار دهید.
بادمجان ها را شسته و راه راه پوست بگیرید و نیم ساعت در آب نمک بخوابانید تا تلخی آن گرفته شود و دوباره آبکشی و حلقه حلقه کنید.
گوشت چرخ کرده را با پیاز درشت که رنده ریز کرده اید خوب مخلوط کنید. در این مرحله نمک و فلفل را هم اضافه کنید، سپس در سیخ های باریک یک حلقه بادمجان و یک حلقه کوچک از گوشت را قرار دهید و آنقدر این مرحله را تکرار کنید تا سیخ پر شود.
سیخ های آماده را در روی کباب پز بگذارید و نیم پز کنید، در این مرحله یک ظرف مخصوص فر را چرب کنید و تمام کباب ها و بادمجان ها که نیم پز شده اند را از سیخ به داخل ظرف منتقل کنید و لا به لای هر کدام از سیخ های کباب شده در ظرف، پیازهای پخته شده را بچینید و روی آن ها فلفل سبز قلمی که کباب کرده اید را قرار دهید.
 100 گرم کره را خرد کرده روی مواد بریزید و روی مواد را با کاغذ فویل بپوشانید و در فر با شماره 400 یا 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا کاملا جا بیفتد.
 

کباب عربی | طرز تهیه کباب عربی
نکات تکمیلی در مورد کباب عربی

کباب عربی جزو غذای ملل - عربی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
کباب عربی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .

کباب عربی ، طرز تهیه کباب عربی